« Ferieplaner, og lidt hjælp fra jer
Thailand med baby del 1 »
30.12.2017TRAVELS

Ferie og skærm detox

Så er det endelig blevet dagen, hvor min lille familie rejser til varmere himmelstrøg mere specifikt Thailand. Jeg har ikke rigtig forstået det helt endnu, men jeg er sikker på, at det går op for mig, så snart vi ligger på en hvid strand og kan høre havet.

Ferien betyder også, at jeg for første gang nogensinde i TW’s 9 år  har tænkt mig at holde mere eller mindre computerfri. Jeg tror det bliver vildt sundt for mig, for min familie og ikke mindst for mit temperament, da jeg ved hvor elendig internetforbindelserne ofte er i Thailand!

Jeg har lavet lidt gode (hvis jeg selv skal sige det;)) indlæg hjemme fra, så der kommer ikke til at være helt stille herinde. Jeg har bl.a. lavet “året der gik” med mig selv og to seje kvinder, og jeg vil ikke udelukke at jeg lige siger hej dernede fra – selvom det umiddelbart ikke er planen.

Til gengæld kan I som altid følge med på instagram @trineswardrobe hvor jeg garanteret kommer til at opdatere endnu mere end normalt.

Rigtig godt nytår og tak fordi I læser med <3

(Visited 2,866 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Sara Rostrup 02.01.2018 at 12:57

    Vel fortjent skærm detox søde!! Rigtig god ferie!! knus

  • You Might Also Like