« My yellow dress
Om at komme igang med overknee støvler »
21.03.2018OUTFITS

When you only feel like wearing mens wear

Vi fortsætter i det maskuline hjørne. Jeg har nemlig altid følt mig godt tilpas i herre inspireret tøj. Jeg elsker kontrasten mellem en maskulin blazer og mit udseende ellers, der måske pga mit lange hår – som jeg vitterligt altid har haft – er relativt feminint.

Speaking of masculine blazers. I can’t get enough of clothes inspired by men’s wardrobe in general. 

Når jeg går i stort tøj som her, hvor både blazer og jeans er meget oversize, så synes jeg det fungerer bedst at have noget lidt mere kropsnært på sammen med – som her hvor jeg har en mat silkeskjorte på, og på fødderne havde jeg et par slingbacks på i sølv fra Prada.

When I wear an oversize look like here I like to pair it with a more tight top like this silk shirt and some feminine sling backs like these from Prada.

| blazer DESIGNERS REMIX (pre fall) | shirt H&M | jeans WON HUNDRED (old) | slingbacks PRADA |

der er brugt reklamelinks i indlægget
(Visited 1,189 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply nat 22.03.2018 at 11:24

  I love that blazer
  x
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

 • Reply Frederikke 23.03.2018 at 08:06

  Du har simpelthen verdens smukkeste klædeskab.
  Jeg købte engang en ganni bomber af dig på tradonomarked på Papirøen, og det er stadig mit yndlings items!
  Jeg bor i Jylland, så det var kun held at jeg var i København den dag. Hvis du nogensinde sælger ud på Tradono, trendsales etc, så lad os (mig) vide det! Knus og god weekend :)

 • You Might Also Like