« 3 goodies: Ruffle shorts
Sicilian Vacay style »
Copenhagen 27.06.2017THINGS

Eyes on: STAUD

Det sker ikke hver dag, at jeg støder på et nyt mærke som jeg forelsker mig i, men det skete i dag. Jeg slog lidt tid ihjel på altid skønne Net-A-Porter, og så dukkede brandet STAUD pludselig op, og jeg gik straks i gang med at researche lidt på det.

STAUD er LA-baseret, har kun to år på bagen og er skabt af tidligere fashion director Sarah Staudinger og hendes partner George Augusto.

Jeg er fuldkommen forelsket i deres univers og ikke mindst deres styles som er underspillet, chic, farverige og i de fineste materialer, og priserne er helt fair – lidt Ganni-agtige.

Jeg tænker vi kommer til at se meget mere til STAUD fremover – med fans som Alexa Chung og Leandre Medine og Net-A-Porter der fra nu af sælger deres styles.


On my daily Net-A-Porter tour I just discovered a pretty new brand called STAUD, and it’ was love at first sight!! The LA based brand creates the most beautiful pieces in beautiful colors and materials.

I literally want it all, and the price point is pretty good too. Can’t wait to see more collections from STAUD in the future.

|  Find STAUD HERE |

der er brugt reklamelinks i indlægget
(Visited 981 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Rena 27.06.2017 at 08:47

    Oh, this brand definitely is fantastic!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

  • You Might Also Like