« Pandora – The Street Bohemian Trend
Lets Talk Puffers »
Copenhagen 12.10.2016THINGS

Eyes on: Glossy

eyeson-glossy2

Den sidste af mine 5 yndlings tendenser til det her efterår kommer nu, og jeg har faktisk gemt det bedste til sidst.. Det synes jeg i hvert fald selv – nemlig glossy / lak! Man skal være lidt varsom med tendensen dog… Jeg vil næppe parre en lak nederdel med knæhøjestøvler, men sat sammen med en tyk striktrøje for kontrastens skyld. Lakstøvler til mine jeans, og en laktaske for at peppe hverdagsoutfittet op

Jeg har fundet 12 glossy items… Jeg behøvede ikke alle i min garderobe, så vil man nok kunne forveksle den lidt for meget med en dame på Istedgades, men 2 eller 3 vil være sejt. Jeg har især et godt øje til de lyserøde støvler fra Dorateymur og så har jeg faktisk allerede anskaffet mig bukserne HER

_______

It’s time to show the last of my 5 favourite trends for fall – and I’ve saved the best for the last. I absolutely love the glossy / patent leather trend, but you have to be carefull when you style a look including glossy material. Take a lacquer skirt, I wouldn’t pair it with knee high boots but with a big knit and sneakers for the contrast.

Here’s 12 of my favourite glossy items right now – I actually already got these pants and I really want the pink Dorateymur boots.
trend-glossy

| 1. JACKET Mads Nørgaard (here) | 2. SKIRT Miu Miu (here) | 3. SHOES Ganni (here) |
| 4. CLUTCH Miu Miu (here) | 5. SKIRT Zara (here) | 6. TRENCH COAT Isabel Marant (here) |
| 7. DRESS Ganni (here) | 8. BOOTS Dorateymur (here) | 9. JACKET Zara (here) |
| 10. PANTS Mads Nørgaard (here) | 11. SKIRT Isabel Marant (here) | 12. PUMPS Miu Miu (here) |

Se en oversigt over mine favorit trends HER

Take a look at my 5 favourite trends HERE

(Visited 980 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Rena 12.10.2016 at 08:41

  Yes to the glossy trend – thanks a lot for sharing all these fantastic picks!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Bloggers Issue Magazine 12.10.2016 at 09:50

  Hi lovely,

  Congrats, your blog post is featured in Bloggers Issue Magazine

  http://www.bloggersissue.com

 • You Might Also Like