« Things I like #82
Thursday Tip: Ozark »
Sponsored by Mofibo 09.08.2017THINGS

Et nyt liv som stroller og et par anbefalinger

Jeg får gået nogle kilometre de her dage, og vi bor heldigvis rigtig godt for at gå nogle gode ture langs Frederiksberg Allé og oppe i Frederiksberg Have og Søndermarken. Turene er selvfølgelig altid sammen med vores lille musling, og helst også sammen med Nicholas.

Der er dog også noget rart over at gå helt alene, og når den lille så sover, tage høretelefoner i ørene og slå hovedet fra til en af mine nye yndlings beskæftigelser – nemlig MOFIBOS lydbøger.

Jeg har netop færdiggjort Hella Joofs Papmaché-reglen selvom jeg allerede har læst den i papirform, så elskede jeg den så meget, at jeg var nødt til at høre den oplæst af Hella selv… det er det seje ved mange af lydbøgerne, altså at forfatteren selv er oplæser.

 

Min MOFIBO læse/lytteliste – lav din egen HER og få 30 dage gratis ved at bruge koden TRINESWARDROBE

Lige før Robertas ankomst til verden – de 14 længste dage i mit liv – altså dagene jeg gik over tid.. hørte jeg Maria Gerhardts Transfervindue. Den er også oplæst af hende selv, og det var meget specielt at lytte til, fordi hun jo desværre ikke længere er på jorden.

At læse historien om kræft og sygdom var meget mærkelig når man selv havde et helt nyt liv i maven, men jeg vil virkelig anbefale bogen alligevel – meget rørende og så skriver hun fantastisk. Hendes debut roman som jeg ELSKER er også at finde på MOFIBO HER

I færgen på vej til Århus, hvor jeg befinder mig nu – begyndte jeg på den fantastiske franske forfatter Delphine de Vigan’s “No og Mig” – den har jeg taget som e-bog så jeg selv skal læse den, men jeg er faktisk blevet så glad for lydbøger, at jeg måske skifter til lydbog versionen som er oplæst af yndlings Ellen Hillingsø.

Prøv MOFIBO 30 dage gratis  HER  ved at bruge rabatkoden TRINESWARDROBE, god læselyst <3

(Visited 5,629 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Amalie 10.08.2017 at 13:29

  Jeg elsker “Transfervindue” og har både hørt og læst den. Synes begge har noget helt særligt at tilføje til oplevelsen. Den skrevne da den bliver meget poetisk og smuk og opsætningen af ordene understøtter dette.
  Den oplæste, som du skriver, fordi det er Maria selv der læser højt. Det bliver så inderligt og ægte.
  En af de smukkeste litterære oplevelser jeg har haft

 • Reply Laura Kassem 10.08.2017 at 14:14

  Hej Trine, fedt med lydbøger – perfekt når man går tur med barnevognen, så jeg tænkte på min søster med det samme. Ved du om man kan vente med at indløse tilbuddet til senere på måneden, eller er der en indløselsesfrist på din kode: TRINESWARDROBE?

  • Reply Trine 15.08.2017 at 15:56

   Kære Laura
   Beklager mit sene svar – Den gælder til 30 september :)
   KH Trine

  You Might Also Like