« 3 ting jeg vil lave i Oktober
12 nederdele til efteråret »
Sponsored by B&O 10.10.2017INTERIOR THINGS

elektronik som I vil kunne blive enige om


Design din egen Beosound Shape HER

Et klassisk kliché mand vs kvinde scenarie er når et kærestepar endelig skal flytte sammen, og manden insisterer på, at med ham følger der både et surround sound system af dimensioner inkluderende både kæmpe (grimme) højtalere og subwoofer, så har han et gammelt stereoanlæg fra 90’erne med og selvfølgelig en playstation.

Den sidste ting kan B&O’s nyeste lydsystem ikke hjælpe med, men de andre ting kan den, og så er den endda decideret pæn, og fås i de fleste kvinders (for nu at blive ved klichéerne) yndlings farve – nemlig lyserød (det er i hvert fald min:))

Beosound Shape er uden sammenligning det smukkeste elektronik jeg nogensinde har set. Det er en højtaler og et anlæg kombineret i ét produkt, der bl.a. giver mulighed for at spille trådløst og det betyder også, at man undgår en anden kvinde-hade-ting nemlig ledninger.

Lyden er så god at mænd med glæde vil give afkald på deres kæmpe gulvhøjtalere, og så er min yndlings ting ved Beosound Shape at man totalt kan costumize den til sit behov og så den passer i ens hjem. Der er 10 forskellige farver man kan kombinere i lige præcis det mønster man ønsker til sin væg, og man kan lave sit eget design hjemme fra lige HER og så printe skabelonen ud og teste hvordan den vil passe på væggen.

Jeg gik og legede med det i weekenden og det var virkelig sjovt. Jeg endte med 3 forskellige modeller som jeg testede i vores stue, og det er ret smart at man kan tilkøbe farve-covers, hvis man nu skulle gå hen og og bliver træt af fx farven lyserød eller grå.

Du kan læse meget mere om Beosound Shape HER og designe din egen version af Beosound Shape HER.

(Visited 4,063 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 10.10.2017 at 09:00

  This is really a cool and fun idea!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply kamille 14.11.2017 at 13:22

  Hvor er alle de fine puder fra?

 • Reply Julie 22.07.2018 at 13:33

  Kære Trine. Hvor er dit flotte sofabord fra?

 • You Might Also Like