« Dresses for Summer parties
Summer »
Sponsored by Iittala 05.07.2017THINGS

Dinner in our garden

Er man officielt blevet voksen når man vitterligt finder kæmpe glæde ved at gå og dække bord?
Hele processen fra at indkøbe de rigtige blomster, derefter arrangere dem i forskellige vaser, vælge service og den rigtige dug. Jeg ELSKER det – særligt når jeg har fået noget nyt service – som dagen før Skt Hans , hvor jeg dækkede op til gæster i haven med det smukkeste stel fra Iittla.
Man kan jo ligeså godt få tiden til at gå med noget hyggeligt, når man nu venter på en vis frøkens ankomst :)


| VASE I ROSA Alvar Aalto x Iittala (HER) | HØJ VASE I MØRK GRÅ Alvar Aalto x Iittala (HER) |

Når jeg starter med at dække bord er det vigtigste først og fremmest at tænke på hvad anledningen for middagen er, og så location – altså er det en “formel” middag indendørs (dem holder jeg ikke særligt mange af) eller er det en udendørs grill middag? (dem holder jeg flere af:))

Den aften havde vi bare inviteret nogle venner til sidste-gang-vi-ses-inden-baby-grill i haven, og derfor  var borddækningen relativ uformel med kun én tallerken pr mand, og masser af fokus på havestemning med blomster og smukke mønstrede tallerkner fra Iittala.

| Tallerkner Iittala (HER) | Stofserviettter Iittala x Issey Miyake (HER) |
| Mønstrede tallerkner Iittala (HER) | BESTIK Iittala Scandia (HER) |

Men selvom det er en uformel havemiddag – kan jeg godt lide at man gør lidt ekstra ud af det når man inviterer gæster. Det kan bl.a. være som her, hvor jeg har brugt de smukkeste stofservietter fra Iittala x Issey Miyake. Det er de små detaljer, der gør den store forskel.

| VASE I ROSA Alvar Aalto x Iittala (HER) | HØJ VASE I MØRK GRÅ Alvar Aalto x Iittala (HER) |

En anden ting jeg virkelig har en svaghed for er (som I nok ved) friske blomster. Jeg elsker at have dem indendørs i alle kroge i vores hjem, men jeg synes afskårne blomster er mindst ligeså smukke når man tage dem med udenfor – og særligt når man kan arrangerer dem i de smukke Alvar Aalto vaser.

| RØDVINSGLAS Iittala “Ultima Thule” (her) | HVIDVINSGLAS Iittala”Ultima Thule” (her) |

For at holde stemningen lidt mere casual valgte jeg at bruge lave vinglas – dem er jeg i øvrigt blevet super glad for, da de er knapt så skrøbelige som de højstilkede – hvilket er praktisk når man har en baby. Desuden får de også bordet til at se lidt mere ‘afslappet ud’, hvilket jeg godt kan lide.

Tjek hele Iittalas kollektion ud HER – der er iøvrigt udsalg netop nu.

(Visited 2,349 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Mia 05.07.2017 at 11:04

    Jeg vil gerne dele din begejstring ved et flot dækket bord :D
    Det er super fint, det du fik dækket :)

  • Reply Sophia 05.07.2017 at 11:20

    Hej Trine, hvor er jeres havemøbler fra? Så fint!

  • You Might Also Like