« Vores første date i 4,5 måned – Era Ora
En juletradition og et outfit »
Sponsored by Pandora 06.12.2017ME

Den søde jule(gave) tid

Jul, jul, jul – vi nærmer os juleaften.. faktisk er det kun 2,5 uge tilbage…
Hvem tæller? Det gør jeg!! :D

Jeg er maxet helt ud i år – med 3 julekalendre, silkegran og sågar japanskgran i vaser. Jeg har lavet adventskrans, sat julekugler på fiskesnor og hængt op i vinduerne og fyldt glas bonbonniere  med juleskum og snebolde.


Hoops fra PANDORA (her)

Hvad jeg til gengæld ikke har så godt styr på er julegaverne. Jeg har ikke købt en eneste og jeg er ikke engang blevet færdig med min egen ønskeliste endnu. Jeg elsker ellers julegaver – både dem til mig selv og dem til andre, og både de gode og de mindre gode af slagsen.

Faktisk er det utroligt nok de mærkelige man kan huske – som fx. da jeg fik et klatrekursus.. jeg har aldrig klatret, og jeg har ingen anelse om hvor den idé kom fra – eller da jeg fik en micellar water selvom jeg selv producerer min egen i Trine’s Wardrobe regi.


Rød er årets farve, og jeg elsker min røde Timeless Elegance ring fra PANDORA (here)

En god gave handler ikke om pris, men den handler om at giveren har sat sig ind i, hvad man kan lide. Det giver fx ikke så  meget mening at give mig creme eller hårprodukter når jeg selv producerer dem.

En god gave har ofte taget tid at købe, og er ikke nødvendigvis på ens ønskeseddel. Nogle af de allerbedste gaver jeg har fået er fx når min kæreste har opsnappet at jeg kan lide en ting, og mange måneder senere ligger den så under juletræet uden at jeg har nævnt den.


En ting man aldrig nogensinde går galt i byen med for mit vedkommende og for de fleste andre kvinder jeg kender er små pakker. Smykker er og bliver et hit… lige fra forventningensglæde når man ser den lille pakke, pakker papiret op og ser det lille smykkeskrin (stadig uden at være sikker på hvad det gemmer sig i) – åbner skrinet, og så ligger ligger der de her helt fantastiske skinnende øreringe.

Smykker er automatisk lidt romantiske synes jeg, og er derfor den perfekte kærestegave. Samme tid er det også en personlig gave som man også kunne få af sine forældre eller af en tæt veninde. Det skønne ved smykker er, at man altid kan huske historien til dem og mange af dem har man hele livet.

BRACELET Moments Silver Open Bangle PANDORA (HER)
BRACELET Entwined Bangle PANDORA (HER)
RING Shimmering Wish PANORA (HER)
RING Lavish Sparkle PANORA (HER)
RING Double Hearts PANDORA (HER)
RING Geometric lines PANDORA (HER)

(Visited 3,148 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Sarah 06.12.2017 at 19:16

  Så flotte billeder og smykker

  • Reply Trine 11.12.2017 at 10:52

   Tusind tak Sarah.

 • Reply Shannesh 07.12.2017 at 00:25

  Hej Trine

  Jeg tænkte på om du har en god ide til smykkeskrin? Har mange små æsker og mangler er rigtig godt sted sim samtidigt er pænt og jan stå fremme.
  Er vild med din gode tøjstil! Wow hold fast i den!

 • Reply Svala 07.12.2017 at 12:49

  Hvor er dit sæt fra?

  • Reply Trine 11.12.2017 at 10:55

   Det er fra Asceno :)
   KH

 • Reply Malene 07.12.2017 at 13:48

  Hvor er din smukke lækre dragt fra, Trine? Den må jeg have!

  Glitrende, farverige jule-knus herfra ???❄️??

  • Reply Trine 11.12.2017 at 10:55

   Det er en pyjamas fra Asceno
   KH

  You Might Also Like