« forår
headache. »
18.01.2009me

den perfekte søndag.

Søndage går ofte med at ligge i sofaen, se fjernsyn og spise junkfood. Ingentvivl om at jeg elsker stille og rolige søndage, men hvor var det forfriskende at vågne op uden tømmermænd, og derefter tage på gåtur rundt om Egå engsø med hele svigerfamilien.
Photobucket
Vejret var langt fra perfekt, det blæste og regnede, men det gjorde glæden ved at komme hjem til Thomas’ moster endnu større – der ventede nemlig nybagt brød, hjemmelavet leverposteg, kaffe, kage etc.
Da klokken nærmede sig 16 tog Thomas og jeg videre til Risskov, hvor vi sammen med mine forældre var inviteret til boller og kakao hos nogle af deres venner – som ligeledes faktisk er mine venner selvom det lyder mærkeligt. Jeg har nemlig tilbragt rigtig meget tid med Helle (fruen i huset), da hun designede og syede min gallakjole som jeg brugte i 3.g. (maj 2008).
Photobucket
Desuden har jeg lavet fotoshoot for hendes virksomhed. Hun er et af de skønneste og mest overskudsagtige menneske jeg nogensinde har mødt. Med hjem fik jeg to af kjolerne fra shootet bl.a. den som jeg har på, på billedet nedenunder
Photobucket
Nu er vi netop kommet hjem – forspiste og trætte af en friske luft.

Har I lavet noget spændende denne søndag?

(Visited 159 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

  • Reply Anonymous 19.01.2009 at 20:17

    sikke nogle fine kjoler Trine! Syr hun til andre? og er der et sted man kan komme i kontakt med hende, min søster står nemlig og skal giftes til sommer og er lidt på jagt efter noget unikt. :)

  • Reply Trine Kjær 19.01.2009 at 22:05

    Mange gange tillykke til hende :)Ja hun gør, og hun er den bedste skrædder jeg nogensinde har mødt. Tjek nedenstående link er nogle af hendes kjoler, men hun kan lave lige hvad man kan forestille sig – mange vælger at tegne kjolen i samarbejde med hende.http://risskovcouture.dk//Trine

  • Reply Anonymous 20.01.2009 at 22:04

    ihh super tak for det! godt nok bor jeg i kbh, men min moster bor i Risskov, så hvis det er kan jeg få en lille tur ud af det.Tak igen og fed blog, har selv en, men den og jeg holder lige en lille pause :)- Linnea

  • You Might Also Like