« Green and Pink (and a big smile, and why)
New York, New York »
Sponsored by Meu 07.02.2018OUTFITS

Den perfekte basis t-shirt / Day & Night

Jeg arbejder ikke med en kæmpe basis garderobe, men der er nogle faste elementer i min garderobe som altid skal være der, og som generelt set danner bund i mine outfits. I ved ting, der redder tøjkriser og som altid skal med i kufferten. Eksempler på det kan være et par lækre cashmere trøjer, et par jeans med det perfekte hverken for tætte eller løse snit, nogle gode skjorter – en crispy hvid og en lækker silkeskjorte, en pæn herre inspireret blazer med flotte skuldre og så selvfølgelig nogle gode basis t-shirts for det bruger jeg meget.

Basic tee fra Meu HER

Jeg foretrækker min t-shirts med rund hals, så de bliver lidt drengede og cool, og sådan har jeg faktisk altid bedst kunne lide dem, hvilket betyder, at jeg kan beholde dem længe og ofte slider dem op når jeg finder en god model.. Dejligt bæredygtigt i modsætningen til meget andet i min garderobe.

Lige nu er jeg helt vildt glad for dem fra danske Meu. De er ekstremt prisvenlige, og sælges i 2-packs. De kommer i 3 farver og vigtigst af alt, så er de super bløde og har den der helt perfekte pasform som man faktisk skal lede længe for at finde.

Hvid t-shirt fra Meu.

Selvom jeg generelt set elsker farver og ting der larmer lidt, så har kombinationen af en helt simpel t-shirt og et par blå lidt loose jeans altid for mig været noget af det pæneste i verden, og om vinteren blot med en jakke over.

Og til fest sørger en simpel t-shirt for at jeg kan bruge mine yndlings sommer stropkjoler selvom det er koldt. Enten som her med en kort ærmet, men jeg elsker også looket med en langærmede t-shirt under.

Find både den grå og hvide t-shirt og resten af Meu sortimentet HER. De har i hvert fald en kæmpe anbefaling herfra og særligt til prisen, der er en million gange bedre end dem jeg tidligere har brugt fra Acne ;)

Grå og hvid t-shirt fra Meu HER.

 

 

(Visited 5,306 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

13 Comments

 • Reply Rena 07.02.2018 at 08:43

  Love both looks with the obviously definitely perfect t-shirt!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  • Reply Trine 07.02.2018 at 20:49

   yes It really is the perfect tee.
   xx Trine

 • Reply Emma 07.02.2018 at 11:32

  Hvad størrelse har du dem i?

  • Reply Trine 07.02.2018 at 20:50

   Jeg har dem i small

 • Reply Sarah 07.02.2018 at 12:07

  Den er virkelig fin og god pris.
  Jeg ville ønske de lavede 2 paks med forskellige farver. Ved du om de kommer til det?

  • Reply Maria 07.02.2018 at 14:36

   Hej Sarah, dit ønske er hørt, og det kommer vi muligvis til på et tidspunkt. Indtil da håber jeg at du vil kunne lide vores udvalg.
   Bh Maria, Meu Cph

  • Reply Trine 07.02.2018 at 20:50

   Ja så god pris og især når man mærker, hvor blød kvaliteten er
   KH

 • Reply Freja 07.02.2018 at 16:47

  Hvordan er størrelsen?

  • Reply Trine 07.02.2018 at 20:50

   Helt normale, synes jeg, så det afhænger lidt om man vil have den oversized, så skal man gå en størrelse op
   KH Trine

 • Reply Josephine 07.02.2018 at 20:52

  Hvor er det nogle fine looks! Elsker især kjolen – kan du fortælle mig, hvor den er fra?

  Kh. Josephine

 • Reply Anemone 07.02.2018 at 22:32

  Ser lækre ud! Hvordan er de i længden?

 • Reply Anne Kathrine 08.02.2018 at 08:21

  Hej Trine,
  Hvor er den flotte kjole fra?

 • Reply Kishor 14.02.2018 at 21:10

  Også bare helt enkelt sammen med en hvid t-shirt og et par jeans.

 • You Might Also Like