« Mit kæreste materialistiske eje
Greenie »
Sponsored by Daniel Silfen 17.10.2017OUTFITS

de 3 vigtigste items i de koldemåneder

Om efteråret er der særligt 3 ting jeg har fokus på i min garderobe – sko, jakker og tasker. Det er nemlig de tre ting man primært ser i de kolde måneder, hvor nok så flotte striktrøjer og silkeskjorter ofte er gemt væk under en tyk frakke eller jakke.

BAG Daniel Silfen ‘Emma’ (HER)

Fordi netop de 3 ting er de mest synlige ved ens outfit i løbet af efteråret og vinteren, så kan man måske let fristes til at købe lad os sige en taske i en klassisk farve fordi den dermed kan “gå til alt” i ens garderobe.

Og lige præcis dér er jeg uenig! Jeg synes, at netop fordi en taske er noget af det mest synlige ved ens outfit, så er det hér man skal lege med forskellige farver og former. Både for at få et mere “personligt” look, og fordi en farvet taske kan få selv det mest grå outfit til at være spændende at kigge på.

Nu er jeg ikke just kendt for at være verdens mest farveforskrækkede person, men alligevel har jeg lavet den regel, at jeg ikke skal have flere sorte tasker eller sko i garderoben – i hvert fald ikke det næste lange stykke tid.. for jeg ender altid op med at blive gladest for dem i farver, fordi de netop tilfører et sjovt element til de fleste outfits.

 

Min nyeste taske i samlingen er den her dusty rose taske fra Daniel Silfen. Udover at have den flotteste farve, så har den mindst ligeså vigtigt den perfekte størrelse. Ikke for stor, men rummelig nok til, at jeg kan have alt det med jeg har brug for når jeg skal ind til byen. OK – minus puslenettet :P

| COAT Baum und Pferdgarten | PANTS H&M | BAG Daniel Silfen (HER)

(Visited 3,659 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Naomi 18.10.2017 at 22:01

  Super flot indlæg! Det er et fedt outfit – jeg er især ret vild med dine bukser. Sælges de stadig i butikkerne? Og hvis ja, har du et link til dem?
  Jeg glæder mit til at se dit næste indlæg:)

 • Reply Jenny 19.10.2017 at 21:59

  Where is the hair thing from? :)

 • Reply Anna Kalckar 26.10.2017 at 09:04

  Hej Trine
  Kommer tasken igen i lyserød?

 • You Might Also Like