« 3 Goodies: Daily Planners
Things I Like #65 »
02.01.2017ME

De 10 mest læste indlæg i 2016

Så hedder det 2017, og det betyder at 2016 nu er fortid. Jeg elsker årsskiftet fordi det er sådan en fin og oplagt mulighed til at gøre status over sit liv, og ikke mindst det forgangende år.

Min blog er et perfekt hjælpemiddel til at huske mig på, hvad året har bragt af rejser, store oplevelser og små hverdags glimt, og lidt senere på måneden vil jeg lave et indlæg eller to dedikeret til de ting jeg selv synes gjorde 2016 helt specielt – for det var virkelig et fantastisk år.

Indtil da synes jeg dog vi skal starte med, hvad I skønne læsere har syntes var mest interessant herinde i 2016 – nemlig en status over de 10 mest populære indlæg i 2016.

10pop

10. Årets tiende mest læste indlæg blev min DIY guide til, hvordan man lavede Frayed Hem jeans – jeg lavede faktisk et nyt par her i juleferien, da jeg stadig synes jeans ser ekstra seje ud med flossede kanter. Se guiden HER.

9. 2016 var året hvor jeg fik min første ansatte. Hun hedder Kathrine og er heldigvis stadig trofast ved min side. Jeg introducerede hende i indlægget HER

8. Den store flyttedag kom i juni, hvor jeg viste lidt fra mit nye hjem og snakkede om hvor fantastisk det er at hyre flyttemænd. Læs det HER

7. Sommeren virker pt langt væk, meeeen, der er nu kun 2 måneder til det hedder forår, og allerede i april har jeg minder om at sidde udenfor og drikke årets første glas rosé. Min guide til de bedste steder at drikke rosé i København og Århus blev årets syvende mest læste. Se den HER

6. Min lækre, sunde og sukkerfri banangranola redder mange morgener herhjemme. Jeg delte opskriften HER.

5. Jeg delte mine 10 skønhedsbud – altså små tips og genveje til at få flottere hår og friskere hud. Læs min liste HER.

4. Min ultimative Trine’s Wardrobe guide til  Sund Fast Food blev et hit, og kom ind på årets fjerde plads. Hvis du som mange andre har en sundere livsstil som nytårsforsæt, så tag et kig på de bedste sunde takeout steder HER.

3. Jeg var i 2016 global ambassadør for Pandoras The Look of You kampagne. Indlægget hvor jeg stylede og fortolkede trenden ‘Street Bohemian‘ blev årets tredje mest læste indlæg. Se det HER

2. Min kæreste var med i mit yndlings program Kender Du Typen – det skrev jeg lidt om HER og linkede til episoden, hvor man kunne snage i vores lejlighed.

1. Og apropos at snage i lejlighed, så var I meget interesseret i at se mere – for årets uden sammenligning mest læste indlæg var indlægget, hvor man kunne komme indenfor i min lejlighed. Jeg viste billeder af hele renoveringen af vores lejlighed – der så ikke er vores lejlighed længere – for min kæreste og jeg solgte den i 2016, og sagde dermed farvel til Nørrebro og hej til Frederiksberg C. Læs eller genlæs indlægget HER

(Visited 2,492 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Nicoline Berthy 02.01.2017 at 14:22

    Jeg kan faktisk også godt lide nytåret, netop fordi det er en oplagt tid til at gå sig selv og ens liv lidt efter i sømmene. Rigtig glædeligt nytår, og sjovt at se, hvad der hitter allermest.

  • Reply My favourite outfits from 2016 Part I - TRINE'S WARDROBE 19.01.2017 at 07:49

    […] synes nu stadig ikke det er for sent at gøre lidt mere status over 2016. Jeg har tidligere delt de 10 mest populære indlæg på bloggen (se indlægget HER) og nu er det tid til at kigge lidt på nogle af de mange outfits […]

  • You Might Also Like