« A green suit
My Look at Elle Style Awards 2018 »
Copenhagen 22.04.2018OUTFITS

Chanel åbning og den smukkeste kjole

Det er faktisk et af årets højdepunkter for mig når H&M lancerer deres Concious Exclusive kollektion. Jeg synes altid de er vidunderlige smukke og at materialerne oven i købet er bæredygtige er jo et kæmpe ekstra plus. I den her kollektion havde jeg særligt udset mig en bestemt kjole – nemlig denne smukke grønne sag lavet i økologisk silke og med det smukkeste mønster.

Jeg var ikke et sekund i tvivl om at det var kjolen jeg ville have på torsdag aften, hvor Chanel havde inviteret til cocktails i anledningen af åbningen af deres nye vanvittigt smukke butik på Kgs Nytorv.

I’m always beyond excited when H&M is launching their Concious Exclusive Collection. This year my favorite item was this amazing green organic silk dress that I wore Thursday night where Chanel had invited me and Nicholas to celebrate their new amazing store in Copenhagen

Både Nicholas og jeg var inviteret og vi tog os en tiltrængt forældre aften med champagne, smukke tasker og tøj og en masse gode mennesker.

Jeg elsker de her Chanel støvler!!!

Love these Chanel boots!

Grøn kjole fra H&M Conscious og så havde jeg naturligvis min yndlings Chanel taske med.

Green dress from H&M Conscious and my favorite Chanel bag.

Blue is the warmest color.

(Visited 5,155 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Ann-Sofie 25.09.2018 at 16:42

    Hej Trine.

    Det er lidt long shot, men sælger du denne fine kjole?
    I så fald er jeg MEGET interesseret.

    Hilsen en fast følger.

  • You Might Also Like