« Sicily part III
Things I like #48 »
15.07.2016ME TRAVELS

Bornholm, Bornholm, Bornholm

bornholm-front

Jeg tilbragte weekenden på solskinsøen Bornholm, og selvom navnet skuffede lidt, og vi kun havde sol lørdag (som også var den vigtigste dag, men mere om det senere) så havde jeg en vidunderlig tur. Det var min første gang på øen, og jeg har glædet mig lige siden at min ven Pelle annoncerede at hans 30 års fødselsdag skulle holdes på hans fødeø. Min kæreste og jeg var afsted fredag til søndag og her kan I se min billeddagbog som bl.a. involverer pæne huse, morgenmad med den smukkeste udsigt og fest.

I spent the weekend on Bornholm which is a small island between Denmark and Sweden. It was my first time visiting the island and I was blown away immediately. The nature is amazing and they have the best fish. We went there to attend one of our friend’s birthday. Take a look in my small diary below.

Min kæreste og jeg havde lejet bil så han kunne vise mig rundt på øen – han har selv været der utallige gange. Første stop var en lille fin vingård, derefter stranden i Dueodde og derefter silde frokost i Svaneke.

My boyfriend and I had rented a car and drove around the island. Here we stopped at a cute fish restaurant in Svaneke and had a traditional Danish lunch.

bornholm3

Der var så mange fine huse og smukke stokroser overalt.

All the houses are so cute.

bornholm5

Jeg skulle selvfølgelig også se Hammershus. Det var helt overvældende smukt.. især udsigten.

bornholm2

Fredag aften brugte vi på Nordlandet i Allinge – først i baren….

We spent Friday night at Nordlandet in Allinge – first the bar….

bornholm6

…. Og derefter den lækreste middag på Sommer Pony.

….. And then we had the best dinner at Summer Pony.

bornholm1

Lørdagen startede i Svaneke.

Saturday we went back to Svaneke.

Hvor vi fik morgenmad plus bobler med den her smukke udsigt.

Where we had breakfast.

bornholm9

Og så var det Pelles fødselsdag. Vi startede med bustur kl. 13 og stoppede først ved Opal søen og var derefter ude at sejle.

And then we went to Pelle’s birthday. He had rented a bus and we went on a road trip.

Efter sejlturen var der snacks på smukke Melsted Badehotel som Frederik Bille Brahe styrer i løbet af sommeren.

Then we had snacks at beautiful Melsted Badehotel.

Om aftenen var der middag på Gæstgiveren og derefter efterfest på Røgeriet. Jeg skal tilbage til Bornholm snart.

Then we had dinner and a huge party. I want to go back to Bornholm really soon.

(Visited 2,289 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 15.07.2016 at 08:33

  Looks like you had a really cool time there!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Michelle Lee 17.07.2016 at 15:04

  such great photos!!

  http://www.pinklemonincrystal.blogspot.com

 • Reply Dinner in Allinge - TRINE'S WARDROBE 19.07.2016 at 14:50

  […] sagt vil jeg vildt gerne tilbage til Bornholm meget snart. (Se min dagbog derfra HER) – alt var så dejligt der, og specielt faldt jeg pladask for Melsted Badehotel og […]

 • You Might Also Like