« My Universe in Elle
Apartment Gardening II »
26.09.2015INTERIOR

Bedroom Inspiration – 14 idéer til dit soveværelse

bedroom

Sidste del af projekt lejlighed-renovering er skudt i gang, og mens vi nu er på vej til Spanien, så ligger tømreren sidste hånd på det allersidste værelse – nemlig det der skal blive vores soveværelse, og som tidligere var køkken.

Jeg glæder mig sådan helt overdrevet meget til det er færdigt – for det første fordi det betyder at lejligheden bliver støv-fri, men også fordi det så virkelig er tid til at indrette. Vi mangler ret meget i hele lejligheden, men første fokus bliver helt klart det nye soveværelse. Jeg har samlet en masse inspiration nedenfor, og glæder mig vildt meget til at komme i gang.

Vi er så heldige at der hverken skal være garderobe eller kontor derinde, så sengen er i fokus, og vi er ret enige om planen, men selvom min kæreste og jeg heldigvis deler nogenlunde samme smag, så er der helt klart nogle kompromisser, der skal indgås – fx  deler han måske ikke helt min glæde for lyserød ;)

The last part of project apartment renovation has begun. Right now while I’m on my way to Spain our carpenter is fixing the last room. The room used to be the kitchen, but we’re making it our bedroom, and I can’t wait for it to be done. First of all because it means that our apartment will finally be free of dust, and secondly because it means it’s time to decorate.

Here’s some of the pictures I’ve got in my inspiration folder. I’ll show you the result when we’re done :)

 
bedroom1 bedroom2 bedroom3 bedroom4 bedroom5 bedroom6 bedroom7 bedroom8 bedroom9 bedroom10 bedroom12

(Visited 11,117 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Liz 26.09.2015 at 16:32

  these are all great

  http://hashtagliz.com

 • Reply A&I 26.09.2015 at 21:13

  Simpelt, men dog virkelig smukt!

  xx // Afza
  http://bloodxblack.blogspot.dk

 • Reply Lise Jørgensen 27.09.2015 at 16:48

  Det med støv det kender jeg alt for godt! Vi er også ved at renovere et gammelt kæmpe hus i Rio og der er evig og altid støv over alt! Det er umuligt at holde rent, men heldigvis bliver det godt på et tidspunkt :) glæder mig til at se mere fra jeres soveværelse. Hvis du vil se mit projekt, kan du se det på min insta Lise_joergensen

 • Reply Monika Nielsen 29.09.2015 at 13:06

  Vildt flot indretning! Jeg er specielt tosset med værelse nr. 3 med billedhylden og den hyggelige seng. Tusind tak for inspirationen!

 • Reply Sarah 07.02.2016 at 14:00

  Er helt vild med den lyserøde stol på første billede – har du nogen ide om hvor man kan finde en lignende?

 • You Might Also Like