« Snaps from my home
SNAPS FROM MY HOME #2 »
09.06.2015inspiration INTERIOR

Bathrooom inspiration

bathroom

Som jeg har nævt ret mange gange, så har min kæreste og jeg det seneste år haft gang i et relativt stort renoveringsprojekt af den lejlighed vi købte for 13 måneder siden. Vi er virkelig nået langt, og både køkken og badeværelse står mere eller mindre klar.

Badeværelset halter mest. Vi mangler bl.a. at få installeret vaskemaskine – mest fordi jeg synes de er vildt grimme og gerne vil finde en form for kamuflerings løsning først.

Vi har udvidet det oprindelig badeværelset, så det er blevet ret stort, og gulvet er dækket har vi dækket med marmor fliser. Men nu er det vist tid til at gøre det lidt mere personligt, og de her billeder har jeg bl.a. samlet i min inspirationsmappe.  Måske I også kan finde lidt inspiration :)

As I’ve mentioned a lot of times, my boyfriend and I have been renovating our apartment for almost a year now, and luckily we’re almost done, but we still miss some details.

Especially our bathroom that we made double the size and covered in marble needs some plants and some love. I’ve got the pictures below in my inspiration folder. Maybe you can find some inspiration too :)

bathroom1 bathroom2 bathroom3 bathroom4
bathroom5 bathroom6 bathroom7 bathroom8 bathroom9 bathroom10

Jeg elsker at komme hjem til folk der har gjort noget ud af hvert rum og hjørne i deres hjem, og ikke kun i stuen. Især badeværelset – det er så overskudsagtigt. Ofte køber jeg selv friske blomster og tænder duftlys på vores badeværelse når der er gæster.

De små ting gør forskellen også på et badeværelse, uanset størrelse. Billeder på væggen, planter, fine parfume flakoner, en lækker sæbe og duft lys gør hele forskellen.

I love to visit homes where every single room is full of small details and decorations.Especially the bathrooms. It’s the small things that do the difference. Paintings on the walls, plants, a luxurious soap, scented candles and flowers make a bathroom so much nicer.

(Visited 1,531 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Beauty Follower 10.06.2015 at 08:08

  Like the one in the first photo and the pink ;)

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  • Reply Trine 10.06.2015 at 23:03

   The pink one is probably my dream bathroom, but I don’t think my boyfriend agrees ;)
   xx Trine

 • Reply Sara Rostrup 10.06.2015 at 09:01

  Så pæææænt! Det sværeste i verden er dog, pæn men også god badeværelsesbelysning! Måske du har nogle gode ideer her? knus

  • Reply Trine 10.06.2015 at 23:04

   SÅ enig!! men vi har faktisk endelig fået en lampe op der minder sygt meget om den på første billede.
   Vist ikke helt vådrumssikret osv, men den er langt fra bruseren, så lampemanden sagde det nok skulle gå

   Dejligt at se dig i dag i øvrigt :-*

 • Reply 11 Fashionably Pink Interiors We Love | THE BILLS of INSUA 09.03.2016 at 18:57

  […] via Trine’s Wardrobe / Follow Trine’s […]

 • Reply 11 Fashionably Pink Interiors We Love | Rent Blog 16.05.2016 at 08:19

  […] via Trine’s Wardrobe / Follow Trine’s […]

 • You Might Also Like