« 11 sweatshirts
4 goodies: Wrap Skirt »
Sponsored by ORLO 17.08.2017THINGS

BABY-TID, MIG-TID OG GAVE-TID

Når man har en helt lille baby – på præcis 37 dage i dag – så flyder tiden nogle gange lidt sammen. Mest af alt synes jeg tiden går hurtigt – alt for hurtigt, faktisk.. Dagene flyver afsted, vores ferie i Skagen er snart ovre, og Nicholas starter tilbage på jobbet på mandag.

Udover at dagene går stærkt, så forløber de også helt anderledes end de gjorde for 38 dage siden. Vores fokus er naturligvis meget på Roberta. Hun spiser, sover, bliver skiftet og så hygger og leger vi en masse. Det er en helt speciel og fantastisk tid, og selvom der ikke er så mange lange middage og egoist tid, så har jeg aldrig været gladere for mit liv og livet som familie med Nicholas og Roberta,

| WATCH ORLO ‘Ossel’ (here) |

Jeg kan mærke det er mega sundt og godt for mig at have trukket stikket lidt ud, tage det stille og roligt og bare nyde babyboblen. Jeg prøver ikke at lave for mange aftaler hver dag, og så prøver at gøre mig så fri af tid som muligt.

Selvom jeg stadig altid går med ur, så bliver der ikke kigget ligeså meget på viserne som jeg plejer, og det føles så godt!!! :)

…. Speaking of ure, så har jeg fået en del henvendelser omkring de ure jeg har gået med det meste af 2017.
De kommer fra det danske mærke ORLO og jeg de to modeller nedenfor.

COPENHAGEN uret er det til venstre på billedet ovenfor. Det har et super minimalistisk og klassisk udtryk, der passer til alt, og så elsker jeg twistet med, at man har gjort viseren blå for at bryde det klassiske.

OSSEL uret er mere vintage inspireret. Det er underspillet og sofistikeret, og jeg elsker remmen der er i præget læder.


Jeg har fået muligheden for at give 2 ORLO ure til én af jer skønne læsere – tanken er, at man selv får ét og at man så samtidig vælger et ur til en man holder af.. Det kan være en kæreste, veninde, mor eller søster – ORLO har både ure til kvinder og mænd.

Konkurrencen finder sted på min instagram @trineswardrobe, så skynd jer ind og deltag.

(Visited 3,317 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Signe 17.08.2017 at 23:22

    Hej Trine,
    Hvor er din fine kjole fra? :-)

  • You Might Also Like