« Things I Like #36
Hello From Tulum »
07.02.2016ME TRAVELS

andele andele arriba arriba

tulum

 

Så er det tid til ferie! Jeg skal være væk næsten 3 uger her i Februar – først ferie i Mexico med min kæreste og derefter flyver jeg til Miami, hvor jeg skal arbejde. Jeg kan slet ikke vente til at mærke solen og saltvand.

Jeg har hørt rygter om at internettet skulle være ret ustabilt i Mexico, men jeg håber alligevel at tjekke ind en gang imellem. Jeg har forberedt en del indlæg til jer de næste dage, så kig endelig herind selvom der kan være nogle dage, hvor der går helt feriestemning i den.

God søndag <3

It’s vacation time! I’m spending the next 3 weeks overseas. First up is vacation in Mexico with my boyfriend and then I’m off to Miami where I’m going to work. I really can’t wait to finally feel the sun and salt water.

I’ve prepared some posts for you the next coming days, and I’ll be checking in every now and then from Mexico (if the wifi allows). Have a lovely Sunday <3

(Visited 1,631 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Nanna 21.02.2016 at 17:05

    Hej Trine!
    Må jeg spørge hvem i er fløjet med? Jeg kan simpelthen ikke finde nogen billetter, og jeres ferie-paradis ser for skønt ud!!
    Hilsen Nanna

  • You Might Also Like