« Things I like #66
Big news »
Ystad 22.01.2017ME TRAVELS

A weekend at Ystad Saltsjöbad

ystad

Den her søndag er knapt så glamourøs som forrige søndag. Vi er nemlig endelig gået i gang med at renovere vores hjem, og i dag står den bl.a. på nedrivning af tapet og skabe…

Så mens jeg går slider og slæber (eller ok holder så pause nu), drømmer jeg mig tilbage til sidste weekend, hvor min kæreste og jeg var i Sverige på Ystad Saltsjöbad og havde det helt fantastisk.

Saltsjöbadet er så smukt, og vi boede i den lækreste suite med havudsigt, stue, køkken og selvfølgelig soveværelse.
________________
The seaside resort is beyond beautiful and we stayed in the most amazing sea view suite. 

ystad18

Vi ankom relativt sent lørdag, men nåede en dejlig tur i spa inden den stod på 3 retters middag i restauranten.
______________________
We arrived pretty late Saturday afternoon, but just in time to visit the lovely spa before we were off to dinner.

ystad7

Fødderne op og flotteste udsigt.
_____________
Feet up, and what a view.

ystad16

Højdepunktet for mig når jeg bor på hoteller er morgenmaden… Eller det kan den være, for jeg oplever også tit at blive skuffet, men lad mig sige det sådan her, Ystad Saltsjöbad skuffede ikke. Det var den lækreste mest overdådige morgenmad buffet jeg længe har set med alt fra eggs benedicte til de lækreste sprøde vafler.
______________________________
One of the best things about staying at hotels is definitely hotel breakfast. I love to sit an have breakfast for hours, and Ystad Saltsjöbad had the most delicious huge breakfast buffet with everything from eggs benedicte to crispy waffles.

Søndag sluttede vi af med en lang gåtur inden vi vendte snuderne hjem mod København. Jeg kan virkelig anbefale Ystad Saltsjöbad, hvis man har brug for en hurtig getaway, hvor man kommer helt ned i gear.
____________________
Sunday we went for a long walk at the beach before hitting back home to Copenhagen. 

(Visited 2,734 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Lykke 23.01.2017 at 06:44

  Der er SÅ lækkert derovre, alt er bare gennemført :) Men det er godt nok dyrt ! Vi brugte med bropenge og alt ca. 8000,- på 1 overnatning !!!! Dette var dog incl. SPA oplevelse, men alligevel … Drømmer om at komme derover igen ( ha ha )

 • Reply Josefine, Ystad Saltsjöbad 23.01.2017 at 13:34

  Vilka underbara bilder Trine!
  Vad härligt att ni har det bra hos oss!
  Varmt välkomna tillbaka! :)

 • Reply TAK TAK TAK, og et outfit - TRINE'S WARDROBE 24.01.2017 at 15:24

  […] lidt om tøj – for outfittet her havde jeg på mig i sidste weekend, hvor vi jo var på Ystad Saltsjöbad. Jeg har altid haft en svaghed for buksedragter og den her ternet sag fra Ganni er pt min favorit. […]

 • You Might Also Like