« Trine’s Wardrobe Care now available in Salling
Trine’s Wardrobe Care Webshop, ships within EU »
18.11.2015BEAUTY

A TW Gift Box + Guestblogging

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 preset

For første gang har jeg i år op mod jul lavet en gaveæske med to af mine bedst sælgende produkter – nemlig Trine’s Wardrobe Micellar Water, der er en rensevand, som også fjerner makeup, og så Trine’s Wardrobe Face Cream. Begge er helt uden parfume og parabener og passer til alle hudtyper.

Jeg har selvfølgelig valgt af putte dem i den fineste lyserøde æske, og så får man dem endda til en ekstra god pris. Gaveæsken kan købes i Salling og Matas og ikke mindst online HER

Desuden synes jeg lige I skal gå ind og tjekke en af mine yndlings danske bloggere ud – nemlig Emily Salomon. I dag gæsteblogger jeg, og viser en masse ‘små ting’, jeg har værdsat på det seneste. Find indlægget HER

I’m so excited to show you this gift box that I just launched for Christmas. It contains two of my bestselling products – Trine’s Wardrobe Micellar Water and Trine’s Wardrobe Face Cream – both of them are free of perfume and parabens and works for every skin type.

You can find them HERE

(Visited 887 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply julie 18.11.2015 at 12:09

    Jeg elsker din blog!! Jeg læser hvert og et af dine indlæg. Du er bare en super skøn person, og jeg elsker at følge med i dit dejlige univers her på bloggen. I øvrigt er jeg forelsket i din ansigts creme, den er blevet en fast del af min skønheds rutine, så tak for den <3

  • Reply Helene 19.11.2015 at 09:29

    Hej Trine, hvor er den fine lyserøde vase fra? :-)

  • You Might Also Like