A New Year with Sara aka Healthy Skinny Bitch »
Copenhagen 04.01.2016PEOPLE

A new year with me

2015 er fortid og jeg ser frem til 2016. I forbindelse med årsskiftet kommer der i den næste tid til at køre nogle små samtaler herinde. Den første samtale er med mig selv (lol!), og derefter snakker jeg med nogle seje piger i min omgangskreds om deres 2015 og ikke mindst deres forventninger til 2016….

2015-2016-tk

 

HØJE HÆLE ELLER SNEAKERS
Det er som at vælge mellem salt og peber. Begge ting er totalt lækre, men salt er fuldkommen nødvendigt for at ting smager af noget. Sneakers bliver min salt. Selvom jeg synes hæle er pænest, så kan jeg ikke leve uden mine sneakers fordi jeg ofte står op hele dage når jeg fx er ude at style på skydninger.

NÆSTE REJSEDESTINATION
Udover at der nok bliver noget modeuge-værk i Berlin og Stockholm i starten af året, så bliver den første rigtige rejse i februar. Jeg er nemlig blevet booket til et job i Miami i februar og i den forbindelse smutter min kæreste og jeg et par uger til Tulum i Mexico, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg har aldrig været i Mexico.

HVILKEN SANG HAR DU HØRT MEST I 2015
Det er sjovt for min kæreste fortalte lige at vores spotify profil havde lavet en opgørelse over hvad vi havde hørt mest i 2015, og det er vel og mærke mig der bruger den mest – fordi jeg altid lytter på arbejdet. 1) Drake Energy 2) Drake Hotine Bling 3) Rae Sremmurd No Type! Stenet liste egentlig :D

2015-2016TK

DET BEDSTE VED AT BO I KØBENHAVN
Jeg ELSKER faktisk det meste ved at bo i København. Størrelsen er først og fremmest helt perfekt. Byen er stor, men jeg møder alligevel næsten altid nogen jeg kender når jeg går en tur, og det føles rart og lokalt. Jeg kan godt lide den loose og afslappede stemning der er i København i forhold til andre hovedstader, og så synes jeg vores spisesteds-game er helt vildt godt. Allervigtigst er det dog, at København er her hvor de fleste af mine venner og ikke mindst min kæreste bor.

DEN MEST FORFRISKENDE DRIK
Gid jeg kunne sige hjemmelavet lemonade, men ærligt – en iskold dåse cola zero.

HVILKEN BOG PLANLÆGGER DU AT LÆSE I 2016
Jeg fik lidt bøger i julegave og først på to do listen er Patti Smiths M Train.

DET BEDSTE VED DIT JOB
Friheden, uden tvivl. Jeg arbejdet meget, men jeg planlægger det selv, og det er et kæmpe priviligium.

(Visited 2,425 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Sofie 04.01.2016 at 14:40

  Totalt hyggelig læsning. Jeg håber der kommer mere lignende :-)
  Godt nytår

  • Reply Trine 06.01.2016 at 16:57

   Tusind tak for din dejlige kommentar :)
   God aften
   kh Trine

 • Reply Ninette 04.01.2016 at 22:35

  100% yndlingslæsning <3
  Du ser altså bare vanvittigt godt ud på bikinibilledet fra Thailand – det er så overdrevet! (heart-eyes-emoji) Glæder mig til at høre om jeres tur til Tulum – det er min drømmedestination for tiden (flere heart.eyes-emojis!!!)

  • Reply Trine 06.01.2016 at 16:57

   Tak for din SØDE kommentar Ninette.
   Godt nytår
   kh Trine

 • Reply mie 16.01.2016 at 15:43

  Hej Trine!
  Hvor er din hvide, lange og stribede kjole frapå øverste billede til højre? Den er så fin!

 • Reply Jose // Bøger På Stribe 21.01.2016 at 15:12

  Er vild med de her indlæg. Har lige læst dem alle – ville ønske der var flere ☺️

 • You Might Also Like