« A New Year with Sara aka Healthy Skinny Bitch
A new year with Charlotte Sandgren »
Copenhagen 13.01.2016PEOPLE

A New Year with Josephine Bredsted (Ganni)

Så er vi nået til 3 levende billede i ‘A New Year with’, og denne gang er det med Josephine Bredsted, som faktisk var min første nye Københavner veninde! Egentlig er Josephine fynbo, men vi mødte hinanden i hovedstaden til et event, kiggede hinanden i øjnene, og blev veninder – jeg har aldrig oplevet at blive så tæt med en så hurtigt. Siden da har vi oplevet alt sammen, og var bl.a i Thailand sammen (plus vores mænd) og holdt nytår sammen.

JOSEPHINE BREDSTED

Josephine er 27 år, bor på Østerbro med sin kæreste og arbejder til dagligt som showroom manager hos Ganni.

jose

DET BEDSTE VED DIT JOB
Det bedste ved mit job er helt sikkert de sociale relationer. Jeg tror det ville være et kæmpe fejlcast, hvis man som PR person ikke var et socialt menneske. Jeg får utroligt meget energi af de mennesker jeg møder på mit job og rejser. Det er inspirerende at lære nye mennesker at kende og jeg synes det er den største luksus ved mit job.

HVILKEN SANG HAR DU HØRT MEST I 2015
Den er svær. Jeg synes det er svært at udpeje én sang jeg har hørt mest. Årstiderne præger min musiksmag utroligt meget, så der er nok ikke kun én sang jeg har hørt meget. Kan dog sige at i året sidste måned, har jeg danset meget til én sang til de mange julefrokoster. Jeg ikke er meget for at indrømme det er det “Sorry” med Justin Bieber. Åh Gud…

NÆSTE REJSEDESTINATION
Min næste rejsedestination er stadig ikke 100 % afgjort, men valget veksler mellem Thailand, Bali og Indonesien. For mig er der ikke noget mere energigivende end at rejse til et varmt sted om vinteren. Jeg bliver ikke direkte vinterdeprimeret men vil til hver end tid vælge sol og sommer frem for ski. Jeg har faktisk været i Thailand de sidste 2 år hvor vi har rejst rundt. Jeg synes det er et fantastisk land og Bangkok er en af de fedeste byer jeg har været i! Uden at lyde som en 60-årig charter tourist, er det virkelig et land der har gjort stort indtryk på mig.

jose1

DET BEDSTE VED AT BO I KØBENHAVN
Det bedste ved at bo i København er, at det er verdens, mindste storby. Når man rejser meget kan man tydeligt mærke at der er noget unikt over den “størrelse” som København har. Alt er let at komme til og du kan nemt møde nogen du kender på gaden. På samme tid rummer den alt hvad der karakteriserer en urban, storby (synes jeg hvertfald).

HØJE HÆLE ELLER SNEAKERS
Ud fra hvad jeg har på 6 ud af 7 dage om ugen, må jeg nok sige sneakers. Jeg ville helt sikkert aldrig undvære høje hæle til de rigtige lejligheder, men jeg bruger helt klart flere penge på sneakers end høje hæle. Jeg synes der er noget sejt over at kunne bære sneakers og stadig være sexet og feminin. Det er sgu fot nemt nok med hæle – just saying.

HVILKEN BOG SKAL DU LÆSE I 2016.
Jeg ville gerne sige at jeg læser rigtig meget men det gør jeg ikke. Det bliver nok MAKS til én bog om året, som gerne bliver læst på en stranden et varmt sted. Jeg er også lidt af en historienørd, så den næste bog jeg skal læse er helt sikkert en historisk roman. Nerd alert.

Læs ‘A New Year With Me’ HER og ‘A New Year with Sara aka Healthy Skinny Bitch’ HER

(Visited 3,436 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Sofie 13.01.2016 at 16:28

  Jeg er vild med de her indlæg Trine :)
  Håber der kommer flere fremover.
  Kh Sofie

 • Reply NYFW diary - TRINE'S WARDROBE 19.09.2016 at 10:34

  […] Min rejsepartner er Josephine fra Ganni. […]

 • Reply Mig og 2017 med Josephine Bredsted - TRINE'S WARDROBE 08.01.2017 at 11:59

  […] billede er min dejlige veninde Josephine Bredsted. Jeg har før introduceret hende herinde (se med HER) dengang arbejdede hun for Ganni, men i 2017 starter hun på nye eventyr. Dét har vi […]

 • You Might Also Like