« Pretty Checks
Blue is my favorite color »
08.10.2014shopping

6 x turtleneck

Er der noget jeg elsker ved efteråret og vinteren, så er det store vamsede striktrøjer. Særligt dem med rullekrave, da de er ekstra hyggelige og perfekte når man som mig cykler rundt i København. Jeg har fundet 6 strik nedenfor som alle godt måtte være i min garderobe. Den sorte fra Wonhundred har jeg faktisk allerede i grå HER – og så kunne jeg især godt tænke mig den fra Hope, lyse fra Weekday Collection og den lyse fluffy fra Helmut Lang.

One of my favorite things about Autumn and Winter is knitwear. I love a big cosy knit especially with turtle necks – they can literally save a day when you’re biking around in cold Copenhagen. I’ve found 6 beautiful knits below that I wouldn’t mind owning. Actually I already got the one from Wonhundred just in light grey – see me wearing it HERE – and right now I espcially got my eyes on the one from Hope, the light from Weekday and the fluffy one from Helmut Lang.

turtleneck

1. FLUFFY from Helmut Lang HERE – 2. BLACK from Wonhundred HERE – 3. CASHMERE from The Row HERE
4. LONG from Hope HERE – 5. NAVY from Filippa K HERE – 6. OFF WHITE from Weekday Collection HERE

 

 

(Visited 465 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Nikoline 08.10.2014 at 11:59

    Elsker turtlenecks! Så skal man ikke bekymre sig om tørklæde eller halstørklæde ^^.

    NelliesCloset

  • Reply Celine 08.10.2014 at 19:03

    Så mange flotte du har fundet. Jeg er især vild med den fra Wonhundred du havde på i går :)

  • You Might Also Like