« Trine Kjaer x & Other Stories
A green suit »
Der er brugt reklamelinks i indlægget 09.04.2018OUTFITS

Orange og endelig forår

Så er 2 måneders søgen efter forår endelig slut. Foråret er kommet og jeg er på toppen over det. Gaderne var så fulde af liv i går, at jeg ikke kan huske lignende. Alle skulle ud og have en smag af den lunere luft og køerne til byens iskiosker gik langt ud på vejen.

Jeg skulle egentlig have været på loppemarked, og brugte store dele af lørdag på at forberede det, men Nicholas blev ramt af noget sygdom, så i stedet måtte jeg blive hjemme og passe Roberta, men det blev heldigvis til årets første is alligevel, og så toast til aftensmad.. ikke dårligt!!

Ellers er vi kommet godt tilbage fra Skagen og jeg har nogle vildt travle uger foran mig arbejdsmæssigt, men det er fedt endelig at være rigtig tilbage efter den korte barsel og dernæst deltidsbarsel.

| knit GANNI | pants BAUM UND PFERDGARTEN | sneakers NIKE |

(Visited 2,178 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Johanna 29.04.2018 at 11:14

  Hei Trine! Et lille spørgsmål: dine Nike Air Monarchs, giver de sådan en squeaky lyd når du går med dem? Jeg har overvejet i så lang tid at købe et par, men er lidt bange, efter at have læst mange anmeldelser, der siger, at skoen giver en irriterende lyd efter et par ugers brug. Håber du kan gi meg en lille review!

  • Reply Trine 30.04.2018 at 11:08

   Hej Johanna
   Det har jeg aldrig tænkt over at de gør..
   KH Trine

  You Might Also Like