« Lavender
When you only feel like wearing mens wear »
16.03.2018OUTFITS

My yellow dress

Så kom den i brug. Verdens fineste gule kjole som nogle af jer forvekslede med en kjole til Roberta. Jeg gad til gengæld virkelig godt have den i baby størrelse til hende når hun lærer at gå, men lige nu er det nu også dejlig nok at have den for mig selv.

Den blev inviet sidst weekend, hor der var masser af festlige planer. Denne weekend står til gengæld i afslapningens tegn. Jeg har bevidst ikke lavet nogle planer. Nicholas har et DJ job i aften og jeg tænker at chille TV og spise slik, så snart Roberta er puttet, og resten af weekenden skal vi bare hygge og ordne projekter herhjemme. Måske noget a la det HER, hvem ved :)

Jeg vil i hvert fald ønske jer alle en rigtig dejlig weekend <3

I finally got to use my yellow dream of a dress last weekend where I went to two different parties. This weekend, on the other hand, is all about staying in and family time. I can’t remember the last time we had a weekend with no plans at all, and I’m looking so much forward to it.

Have a wonderful weekend you guys <3

Dress from Ganni (HERE)

(Visited 3,004 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Arnfri 10.02.2019 at 20:36

    Hej Trine.

    Jeg skal giftes til sommer, og er faldet pladask for denne smukke kjole fra Ganni. Ved du om man stadig kan finde den nogle steder?

    Vh Arnfri

  • You Might Also Like