« #FightXmasFat
#FightXmasFat – Adventskonkurrence »
26.11.2014health

5 tips til træning + Alexander Wang x H&M yoga mat

Vi er jo i gang med vores #fightxmasfat – læs mere HER. Det er mega sejt at se nogen af jer har joinet, og snart kommer der nogle seje konkurrencer etc, men mere om det senere. I kølvandet på det har jeg fået ret mange spørgsmål både her, på mail og på instagram om jeg vil skrive lidt mere om træning, og det vil jeg gerne. Jeg tænkte at starte med at dele 5 tips, der har hjulpet mig meget til at komme i gang med at træne, men også til at vedligeholde træningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Pak din træningstaske aftenen inden – det handler om at gøre det så nemt som muligt.

2. Læg dine træningstimer ind i din kalender – på den måde føler du mere det er noget du ‘skal’

3. Få nogle træningspartnere. Det gør så meget for motivationen. Hvis du ikke har nogle i din omgangskreds, så meld dig på hold i dit fitness center. Man lærer hurtigt nogle at kende.

4. Hvis du har planlagt at løbe om morgenen, så start med at tage løbetøjet på så snart du står ud af sengen, så er det svære at finde på en undskyldning .

5. Sæt dig del-mål og giv dig selv en belønning når du opnår dem! Men som min personlige træner Sara siger, hvis dit mål har været 2 uger uden slik, så lad være med at lade din belønning være et kilo bland-selv-slik, men find på noget andet fx. en ansigtsbehandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Derudover hjælper det altid for mig at tænke på, hvor fedt jeg har det efter fx en løbetur. Det kan være så svært at komme ud når det regner og er koldt, men følelsen bagefter er så lækker, og opvejer det hele.

Sidst men ikke mindst, så er pænt træningstøj og udstyr med til at hjælpe på motivationen for mig, hvor åndssvagt det end måtte lyde. Lige nu gør det, det ekstra ‘sjovt’ at lave gulvøvelser herhjemme, at jeg har fået yoga måtten fra Alexander Wang x H&M :)

Har I nogle gode tips, så del endelig.

 
ENGLISH RECAP

I’ve gotten a lot of questions lately about my workout routines and of course I’d love to share it with you. I’ll start out with sharing 5 tips that helps me getting my workout done if I’m not that motivated.

1. I always pack my work-out-gear the evening before I’m working out – it’s all about making it easy.

2. I always schedule my workout passes and write them down in my calender – in that way it’s harder to find an excuse to skip a workout.

3. Find some workout partners. It might be a cliché but it’s much easier to keep motivated if you’re working out with some friends.

4. I like to run in the morning, but sometimes it’s so difficult to get out of the door.. especially now where it’s pretty cold outside. If I’ve decided to run a morning I put on my running clothes as soon as I get out of bed.

5. Make some goals and reward yourself when you achieve them.

Besides that I always keep in mind how amazing I feel after a run or a gym session, and last but not least I find it motivating to have some nice workout clothes and gear (I know it sounds silly;) Right now my new yoga mat from Alexander Wang x H&M makes it much more fun to workout at home.

(Visited 452 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Dominique 26.11.2014 at 17:51

  love this!!

  xxxx
  http://www.dominiquecandido.com

 • Reply Nikoline 26.11.2014 at 19:08

  Da Alexander Wang X H&M kom ud kan jeg huske at jeg sad og kiggede på kollektionen sammen med min mor.. Hun flippede fuldstændig ud over hvor dyr den der måtte var, haha!

  NelliesCloset

 • Reply Simone 26.11.2014 at 21:16

  Hvad for noget løbetøj har du på, når du løber udenfor her efterår/vinter? :-) jeg har nogle gange svært ved at vide, hvor meget man skal have på, når det er koldt.

 • Reply Katrine 26.11.2014 at 22:13

  Tag direkte fra arbejde og ned for at træne. Hvis du først kommer hjem og sætter dig ned, er det meget sværere at komme af sted. Så pak tasken inden arbejde, tag den med, få det hele overstået – og så har du hammergod samvittighed, når du kommer to timer senere hjem end normalt, men med en lækker træning i bagagen. Det gør jeg hver eneste dag – og det virker.

 • Reply Celine 27.11.2014 at 10:03

  Fedt med tips :)
  Jeg vil gerne høre lidt om hvad du træner og hvor ofte?

 • You Might Also Like