« Roberta 8 måneder
Påske i Skagen »
01.04.2018BABY FAMILY

5 ting jeg er blevet bedre til efter jeg er blevet mor

effektivitet.
Jeg læste engang noget om at de mest effektive mennesker på arbejdsmarkedet var mødre der netop var kommet tilbage fra barsel, og jeg tror der er noget om snakken.Man bliver bare nødt til at være 1000 gange mere effektiv når man har en baby. Selvom Nicholas er på barsel, så er vi endnu ikke på et niveau hvor jeg har 8 timer foran computeren om dagen… egentlig også fordi jeg ikke ønsker det – jeg vil helst ikke gå glip af for meget af hendes udvikling. Det betyder, at jeg skal arbejde dobbelt så stærkt og effektivt som jeg gjorde før Roberta.. og jeg når måske ikke helt ligeså meget som før, men det er faktisk tæt på..

være mindre på telefonen.
Jeg vil lyve hvis jeg ikke indrømmede at jeg stadig bruger min telefon meget, men det er primært for at tage billeder af Roberta og ikke så meget på de sociale medier. Lige i starten, da jeg ammede hele tiden tog jeg mig selv i at være alt for meget online, men nu prøver jeg bevidst at ligge telefonen væk i Robertas vågne timer – medmindre det er arbejdsrelateret.

gå tidligt i seng.
Det kommer helt naturligt – jeg er seriøst træt kl 22 hver aften.. det er aldrig sket før!

være social
det lyder mærkeligt, men jeg prioriterer faktisk social tid med venner endnu mere efter jeg har fået Roberta. Jeg har altid været social og elsker fx at gå ud at spise med veninder, men nu ser jeg mange flere i løbet af dagstimerne. Og jeg har en håndfuld bekendskaber, der er blevet markant tættere efter jeg har fået Roberta.

elske og respektere min krop
Vi kvinder er generelt alt for hårde mod os selv – særligt når det kommer til vores udseende. Jeg har aldrig været den værste i min venindegruppe i forhold til at fokusere på  “fejl” ved min krop, men jeg kan mærke der er sket en kæmpe forskel efter jeg er blevet mor. Nu tænker jeg stort set aldrig på fejl og hvad jeg ikke kan lide ved min krop. Jeg synes faktisk bare min krop er alt for sej – tænk at den har båret på hende i 9 måneder, født hende og derefter ammet hende i over 8,5 måned. Mødre er sgu for seje lige meget hvordan kroppen ser ud efter fødslen!

(Visited 6,110 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Rena 01.04.2018 at 11:16

  Yes, these are really advantages of motherhood!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Tina 01.04.2018 at 12:34

  Dejlige ting du har taget til dig:-)
  Det at blive mor ændre en helt dybt ind.
  Rigtig god påske til jer:-)

  • Reply Trine 04.04.2018 at 08:54

   Ja det gør det virkelig.
   Håber også du har haft en skøn påske
   KH

 • Reply Thea Marie Dolva 02.04.2018 at 12:14

  Jaaa <3

 • You Might Also Like