« De 11 flotteste vinterfrakker
De 12 bedste dunjakker »
21.10.2017THINGS

4 men’s pants on budget

Bukser er lidt noget man, eller i hvert fald jeg, altid er på jagt efter. Jeg kan altid lige bruge et ekstra par jeans i det helt perfekte snit og jeg mangler flere gange om ugen et helt perfekt par herre inspirerede bukser – særligt her om efteråret. For er der et look der altid holder, så er det flotte herrebukser sat sammen med en strik.

Jeg synes jeg er ok kørende med sorte og jeg har også to par i mørke blå med nålestriber. Derfor leder jeg lige nu efter et par i grå – det mangler jeg, og evt med tern, og så synes jeg også farvede er virkelig pæne. Nedenfor er 4 gode bud, og alle til en meget overkommelig pris.


I’m always chasing some new pants. The perfect pair of jeans or some tailored trousers.
Right now I’m especially in search of some men inspired pants in wither grey or in a color – since they make the perfect Autumn uniform paired with a soft knit. I found these 4 options that all are really affordable.

| 1. MANGO (here) | 2. H&M (here) | 3. ZARA (here) | 4. ZARA (here) |

(Visited 1,161 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like