« Birthday Girl
Things I Like #80 »
Aarhus 17.06.2017ME

4 fra NorthSide Festival som gravid i 38ende uge

Det kan godt være at årets NorthSide festival næsten regnede væk, men det kunne hverken slå mig eller århusianerne ud! Jeg havde for femte år i træk endnu engang en helt fantastisk festival – omend den i år  stod på alkoholfrie drikkevarer og en ret øm lænd.

Jeg fik ikke set helt så mange koncerter som jeg plejer – en 38 uger gammel baby vejer godt til i maven, så jeg måtte prioritere. Den største optur for mig var uden tvivl Frank Ocean (som ankommer på billedet ovenfor) – jeg er ganske uenig i al kritik der har været omkring den koncert – bortset fra den for lave lyd, og jeg tænker folk der havde forventet en mere festlig koncert må kende meget lidt til hans univers?

Derudover havde jeg en fest til Run the Jewels, Thomas Helmig, James Blake (han er jo et geni), de få numre jeg hørte af The Prodigy og Mø, og så gik jeg desværre glip af Radiohead.

Stor mave og grøn juice – tak for nu NorthSide.. Jeg glæder mig allerede til næste år.

(Visited 2,353 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Sigrid 17.06.2017 at 09:23

  Hej Trine, hvor er din fine kjole på det sidste billede fra?

  KH Sigrid

  • Reply Trine 17.06.2017 at 18:14

   Kære Sigrid
   Den er fra Baum und Pferdgarten
   God weekend :)
   Kh Trine

 • Reply Liv 17.06.2017 at 18:57

  Love the leopard skirt!

  Liv

  livforstyle.net

 • You Might Also Like