« De pæneste skjorter
elektronik som I vil kunne blive enige om »
08.10.2017THINGS

3 ting jeg vil lave i Oktober

Jeg elsker egentlig efteråret – især når det viser sig med blå himmel og gule, røde og brune blade. Det er en årstid der kalder på indendørs hygge, god varm mad og et glad rødvin til, striktrøjer og uldstrømper, og for mig også mere alene tid – ovenpå sommeren der altid er meget social.

De nedenstående 3 ting står på min to-do i denne måned.


1. Jeg vil skrive alenetid ind i min kalender. Jeg har lyst til at være sammen med Roberta 24/7, men jeg kan også mærke at det er virkelig godt for mig at få nogle små breaks – migtid, hvor jeg ikke skal tænke på andre end mig selv, og hvor jeg kan blive genopladet med energi. Vi fik lavet badeværelse lige omkring Robertas fødsel, og her har vi endelig fået badekar. Et badekar som jeg ikke engang har haft tid til at teste endnu, og som jeg desuden jo heller ikke måtte bruge de første 8 uger efter fødslen :( Nu er det tid, og jeg tænker jeg vil høre lydbog imens. Husk at I stadig kan prøve MOFIBO 30 dage gratis  HER  ved at bruge rabatkoden TRINESWARDROBE.

2. Dining week har fået en lillesøster – nemlig Italian Dining Week og det skriger jo på mig og min deltagelse. Tjek programmet og køb din billet HER

3. Jeg skal gå så mange ture når vejret tillader det. Vi er så heldige at have Frederiksberg Have lige i baghaven, men her i oktober vil jeg også en tur i Dyrhaven som er et af mine yndlings steder i København og omegn.

Billeder: naturstyrrelsen, aok
(Visited 1,635 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Fade4Fashion 08.10.2017 at 20:21

  Skoven i oktober er noget af det smukkeste, bortset fra en skyfri sommeraften :)

  • Reply Trine 10.10.2017 at 16:57

   Enig :)

 • Reply Sara Rostrup 09.10.2017 at 10:58

  Ville ønske jeg havde et badekar som Julia Roberts <3

  • Reply Trine 10.10.2017 at 16:57

   Ja også mig!!! <3

 • Reply Stine 10.10.2017 at 08:47

  Hej Trine,
  Kan det passe at rabatkoden måske er udløbet? Eller kan jeg bare ikke finde ud af at bruge den :)

  • Reply Trine 10.10.2017 at 16:58

   Kære Stine
   Den skulle meget gerne virke… måske det er fordi du allerede har en kode i brug?
   Ellers så skriv til support@mofibo.com – de svarer hurtigt :)
   God aften
   KH Trine

  You Might Also Like