« 7 Glitter øreringe til under 300 kr.
Summer dresses on budget »
01.05.2018THINGS

3 ting jeg vil lave i maj

I dag træder vi ind i forårets tredje måned. Foråret er og bliver min yndlings årstid. Forventningensglæde og den måde alle strømmer ud så snart der er en solstråle. Derudover er det også startskuddet på festivalerne og denne maj sker der desuden noget ekstra specielt med Roberta.. Kig med nedenfor.

ELLE STYLE AWARDS
Maj måned starter på den mest glamourøse måde. Torsdag d. 3 maj har Elle nemlig inviteret til årets Elle Style Awards og i år er der disco på programmet. Sidste år kom jeg plus 1 nemlig med en kæmpe højgravid mave – se mit look HER. I år skal jeg bære den smukkeste kjole som jeg glæder mig til at vise jer torsdag.

ROBERTA STARTER INSTITUTION
Åha, det er med en blandet fornemmelse, at der ikke er længe til at Roberta starter i vuggestue. Min lille baby er ved at blive til en rigtig pige, og i midten af måneden starter hun altså i vuggestue. Vi fik ikke vores første prioritet, men er heldigvis blevet tilbudt en anden institution på Frederiksberg C, der er vildt lille – kun 52 og det er både vuggestue og børnehave – og vigtigst af alt er pædagogerne så søde. Det bliver heldigvis Nicholas der står for indkøring – for det tror jeg ikke mit moderhjerte kan holde til. Dét sagt ved jeg, at hun kommer til at have det så godt. Hun er vanvittigt social og elsker andre børn og udfordringer. Og jeg må sige, at jeg nu også glæder mig en anelse til at få 5-6 timer hvor jeg kan arbejde koncentreret igen.

SPOT FESTIVAL
Yes, yes, yes. Maj er lig startskuddet på årets festivalsæson, og jeg har en del jeg skal indhente efter at jeg brugte det meste af sidste sommer på at være gravid og resten af tiden var i en babybobbel. SPOT er altid noget særligt for mig. Det er i min fødeby Århus, den er lille, koncerterne er korte og jeg opdager altid nogle nye spændende navne. Den foregår fra 9 til 13 maj og I kan se programmet HER

 

(Visited 3,771 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply kathrine johansen 01.05.2018 at 09:52

  Det er tre gode ting du skal i Maj måned, bliver spændende med start for hende :)

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

 • Reply Rena 01.05.2018 at 10:23

  How wonderful you found such a perfect place for Roberta!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Emilie Glad Bak 03.05.2018 at 11:20

  Det lyder mega spændende :)

  Åhh Roberta kommer til at elske det! Min lille mus er også lige startet og vuggestuepædagogerne er bare de bedste.

 • You Might Also Like