« A perfect Summer day
One day at Heartland Festival »
01.06.2018ME

3 ting jeg vil lave i juni

Weekenden står for døren, og det ser ud til at det blive endnu en solrig af slagsen, så dejligt! Vi starter juni og weekenden med noget så voksent som vores allerførste sommerfest i vuggestuen.. Nok det mest voksne der nogensinde har stået i min kalender, men jeg glæder mig helt vildt – særligt til at møde de andre forældre og se både alle vuggestuebørnene og børnehavebørnene.

Udover det er juni en måned fyldt med ting jeg glæder mig til, og indlægget her er dedikeret til de tre ting jeg glæder mig allermest til i juni måned.

NORTHSIDE
Juni er måneden, hvor min yndlingsfestival bliver afholdt – nemlig NorhtSide Festival i Århus. Jeg ELSKER den festival, både for menneskerne, området (min hjemby Århus), fordi Nicholas er konferencier og allermest pga deres musikprogram. Sidste år var det Frank Ocean og det vil nok altid stå som mit bedste Northside minde, men i år glæder jeg mig bl.a. helt vildt til at se N.E.R.D, Tyler the Creator, Liam Gallagher og Björk.

DIRTY THIRTY
Yes i midten af måneden rammer jeg det smukke hjørne 30. SHIT! Ej, det er faktisk slet ikke så slemt – synes det var mærkeligere at fylde 26(!) Derfor kommer 2 weekender til at stå i fødselsdagenstegn. På selve dagen, der er en lørdag skal vi bl.a. i Tivoli med mine forældre og spise frokost i Grøften og fredagen efter holder jeg fødselsdag for mine yndlings piger.

RUN RUN RUN
Jeg har aldrig været den største løbe entusiast – som I aldrig.. og det vil komme meget bag på mig hvis jeg pludselig fik som må at jeg skulle løbe marathon eller lignende. Det sagt så har jeg faktisk gennem min graviditet og her efter savnet at løbe nogle korte ture. Det er jeg startet op med igen. Podcast i ørene, 3 km agtigt i Frederiksberg Have og den gode vane skal fortsætte hele måneden igennem (gerne længere). Også fordi jeg i slutningen af måneden skal løbe en tur med en meget speciel mand.

(Visited 1,773 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like