« New York, New York
How to look fancy during rainy weather »
Sponsored by Marc Cain 20.02.2018OUTFITS

3 looks, 3 days.

Jeg elsker at opdage nye mærker og dykke ned i dem. Det var bl.a. tilfældet, da jeg i efteråret for første gang blev introduceret til tyske Marc Cain. Tysk mode er ikke nødvendigvis det der står øverst på hot top 10, men faktum er, at der faktisk er rigtig meget sejt tysk design. Tyske brands har en tendens til at lave kollektioner, der er KÆMPE store i forhold til hvad vi er vandt til herhjemme fra – Nok fordi det er et større marked, og man derfor skal ramme flere.

Jeg har i samarbejde med Marc Cain gået på opdagelse i deres SS18 kollektion og fundet mine favorit styles og lavet looks der passer lige til min stil – nemlig farverige looks med sjove accessories.

PINK MATTER

Jeg elsker at køre et look i samme farve. Her i pink, og så brugte jeg den camel frakke til at afdæmpe looket.

Farverige accessories er altid dem jeg bliver gladest for. De kan gøre det kedeligste outfit mere spændende. Jeg glæder mig til at bruge de lilla støvler til et par jeans.

Frakke, strik, bukser, støvler og taske er fra Marc Cain HER

SILK SHIRT & LADY LIKE

Det her forår handler for mig om silkeskjorter. Jeg kan ikke få nok af dem, da de passer til alt og giver et smukt eksklusivt look der fx. fungerer vildt godt med denim eller som her med et par bredde herre inspirerede bukser. 

Skjorte, bukser, gul taske og pumps er fra Marc Cain HER

MONOCHROME

Jeg tror aldrig jeg bliver træt af rød. Det er klassisk og flot til de fleste. Her har jeg valgt et lidt sporty sæt som jeg vitterligt kunne leve i. Især toppen med lynlåsen bliver god hele foråret og sommeren igennem.

Bluse, bukser, sko og taske fra Marc Cain HER

(Visited 2,524 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply mette 21.02.2018 at 08:47

    hej :)
    må jeg spørge, hvilken størrelse bukser, du har valgt? og er det strikken derfra, du har købt – den med lange ærmer og lidt vidde forneden?
    bedste hilsner mette (en fan)

  • You Might Also Like