« Eyes on: From bed to streets
Copenhagen Fashion Week Day 1 »
06.08.2016BEAUTY THINGS

3 Goodies: My favourite perfumes

Når det drejer sig om parfumer, så vender jeg altid tilbage til de samme klassikere. Jeg kan bedst lide friske dufte, gerne unisex, så de ikke bliver for blomster romantiske (iris er dog en undtagelse for det er åbenbart ‘min’ blomst, da den er i alle de tre nedenfor), og så må de gerne være baseret på noget fra skoven evt med lidt citrus også. Udover de her 3 har jeg også længe væres fan af Maison Martin Margielas Untitled og Beach Walk som jeg har som rollerball – et så genialt koncept i øvrigt.

Let’s talk perfume! I’m really conservative when it comes to perfume – I always go back to the same again and again. I like my perfume fresh and based on something from the woods. I also got a thing for unisex perfumes since I don’t like to smell too feminine, and I obviously got a thing for green iris – all of my favourite scents contains iris. These 3 are my favourites, but I also really like Maison Martin Margiela-s Untitled and Beach Walk, I got the last one as a rollerball, and it’s just genius.
3goodies-perfume

1. LE LABO Santal 33 er min nyeste favorit i samlingen. Jeg har før præsenteret jer for den HER, og siden jeg fik den er det uden sammenligning den jeg har brugt mest. Det er dén slags duft som alle kommenterer og spørger hvor er fra, og min kæreste er så vild med den, at jeg måtte anskaffe en Le Labo parfume til ham, der mindede om, men som trods alt ikke var magen til. Den har en let træ-baseret duft med iris-blomster, baseret på olier fra Frankrig. Ekstra bonus er at man får sit navn skrevet på flakonnen. Find den HER

2. CHANEL Change eau Fraiche dufter friskt af grønne irisblomster. Jeg har brugt den siden gymnasiet og den vinder hver gang. Du kan få den HER

3. PRADA Infusion D’Iris har fuldt mig trofast igennem mine 20’er. Den er perfekt til hverdag og dufter af ferie i Italien, grønne toner og igen af iris og nyvaskede lagener. Fås HER

1. I have previously presented this fragrance for you HERE. Le Labo’s Santal 33 is a light wood – based fragrance with iris flowers, based on oils of France, and has been my new favourite fragrance. Extra bonus is that you can get your name on the flacon. Get it HERE

2. CHANEL Change eau Fraiche  is a fresh and beautiful fragrance of green iris flowers. I’ve used it since highschool and I still love it. Find it HERE

3. PRADA Infusion D’Iris is a purely discretionary green scent of vacation in Italy and newly washed sheets. This fragrance has followed me faithfully through my 20s and has become a classic among my perfumes. Get it HERE

 

(Visited 2,799 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Karina 23.08.2016 at 13:54

    Hey. Kan du lave en liste mere over herre parfumer, så jeg ved hvad jeg skal købe til min nye kæreste? :)

  • You Might Also Like