« Knee high
Things I Like #84 »
06.09.2017THINGS

3 goodies: My favorite sneakers

Jeg elsker sneakers og min kærlighed til dem er bestemt ikke blevet mindre efter, at jeg er blevet mor og går en del kilometre med barnevognen. Mine tre favorit modeller er klart dem nedenfor. Jeg har dem alle, og udover de er seje og sporty og dermed i min optik virkelig pæne som kontrast til feminine ting som nederdele og kjoler, så er de vildt komfortable, da de har langt mere støtte end fladere sneakers.


I love sneakers and right now the 3 pairs below are my favorites. I love their sporty look paired with feminine items such as skirts and dresses.

| 1. NIKE Spiridon (HERE) | 2. ADIDAS Climacool 2 (HERE) | 3. NEW BALANCE 990 (here) |

(Visited 1,308 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like