« Today I want to wear – Orange is the new black
De 10 mest læste indlæg i 2016 »
28.12.2016INTERIOR ME

3 Goodies: Daily Planners

Selvom jeg er fan af alt hvad der digitalt og lever et ganske digitalt liv, så holder jeg utroligt meget af bøger, og af at skrive i hånden. Det er som om jeg husker ting bedre, hvis jeg skriver det ned i hånden.

På én af årets sidste dage køber jeg derfor altid en ny kalender for det kommende år. Det er en tradition, der stammer helt tilbage fra folkeskolen, hvor én af  jeg og mine veninders største hobbyer i timerne var at pynte vores kalender, skrive i hinandens og gerne med tusser i 10 forskellige farver og med glimmer.

Jeg har endnu ikke fået købt min kalender for 2017, så det er ved at være på tide. Jeg ønsker mig vildt meget den fra Louis Vuitton, hvor man kan købe nye papir at putte i hvert år, men jeg synes også virkelig, at det billigere bud fra Not On The High Street, hvor man kan customize med sine egne initialer, er et godt bud.
_________________________

I love the digital world and I couldn’t live a day without my macbook – that being said I’m also a huge fan of books and to write by hand… It helps me remember stuff to write it down.

Therefore, I’m always getting a new daily planner before new year. This year I’m thinking about investing in the one from Louis Vuitton, but I also love the more budget-friendly one where you can get your own initials from Not On The High Street.

3goodies-dailyplanner

| 1. SMYTHSON (here) | 2. LOUIS VUITTON (here) | 3. NOT ON THE HIGH STREET (here) |

(Visited 1,265 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Bloggers Issue Magazine 28.12.2016 at 13:17

    Hi lovely,

    Your blog post will be featured in Bloggers Issue Magazine.

    Bloggersissue.com

  • You Might Also Like