« Take a look inside my apartment
Sådan pimper du din altan »
Copenhagen 30.04.2016INTERIOR

3 Goodies: Ceramics Pottery

3goodies-ceramics

Jeg elsker blomster og jeg elsker vaser. Glasvaser og keramikvaser og jeg bliver ved og ved med at købe nye, da det er sådan en nem måde lige at give lidt nyt liv eller farve til ens hjem.

Den seneste vase jeg har anskaffet mig er den blå på billedet til venstre, og den næste jeg køber kunne meget nemt tænkes at bliver en af de her tre. Især den fra Studio Oliver Gustav, meeeen den bliver nok en anelse for pebret

__________

I got a thing for flowers, I buy a new bunch at least once a week. Another obsession of mine is ceramics and pottery. I would love to have this three vases in my apartment – especially the one from Studio Oliver Gustav.

| 1. HOUSE DOCTOR (here) | 2. STUDIO OLIVER GUSTAV (here) | 3. BROSTE COPENHAGEN (here) |

(Visited 1,525 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Sophie 30.04.2016 at 12:32

  hvad koster den første vase fra house doctor? kan ikke se det på siden :)

 • Reply Satina Wandel 04.05.2016 at 00:23

  Åh, den fra House Doctor er godt nok også fed!

  http://satinawandel.dk

 • Reply Malene 28.05.2016 at 18:33

  Hej Trine. Hvor er den blå vase fra? Er det genbrug eller er den til at få fat på? Det er sådan en flot farve!

 • You Might Also Like