« Thursday Tip: Sommerbølger med Trine’s Wardrobe Curl Lotion
3 Goodies: My favourite perfumes »
19.07.2016BEAUTY

3 goodies: After Sun

Nu er det ikke just fordi solen har været prangende herhjemme, men forhåbentlig kommer det! Ellers er der sikkert mange af jer der rejser syd på.

Tidligere på sommeren viste jeg mine 3 favorit ansigtsolcremer, og nu er det tid til at snakke aftersun – for efter en dag på stranden er der ikke noget bedre end et langt bad og derefter at smøre aftersun på. Jeg brugte selv nr 1, da jeg var på Sicilien og den var et kæmpe hit og dufter dejligt af kokos. Nr 2 har en dejlig kølende effekt, hvilket er perfekt hvis man skulle have fået lidt for meget sol, og nr 3 har bl.a. aloe vera i sig som er godt til at hele huden.

Earlier this Summer I showed you my favourite face sun lotions, and now it’s time to share my favorite after suns. After a long day at the beach there’s nothing better than applying loads of after sun. I brought no 1 with me to Sicily, and it was amazing and smelled delicious of coconut. No 2 has a cooling effect which makes it ideal if you’ve got too much sun and no 3 contains aloe vera which has a healing effect.

3goodies-aftersun

  1. | 1. HAWAIIAN TROPIC 74 kr, (here) | 2. KORRES 150 kr. (here) | 3. CLINIQUE 179 kr (here) |
(Visited 805 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Rena 19.07.2016 at 09:15

    Thanks for sharing all these obviously good products!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

  • You Might Also Like