« 12 idéer til billedvægge
At have fart på, og finde ro »
Sponsored by Warm Nordic 24.03.2018INTERIOR

2 nye klassikere i mit hjem, Warm Nordic

Det er lidt en fejlopfattelse, at Skandinavisk design altid skal være koldt og nordisk i sin stil. Hvis man nu fx tænker på nogle af de bedste (i hvert fald i min optik) danske tøjbrands, så har de markeret sig internationalt ved netop at være alt andet end kold og sort/hvide i deres universer – tag fx. Ganni, Stine Goya, Saks Potts og Baum und Pferdgarten, som alle på hver deres vis mestrer farver og alle har et varmt udtryk.

Ergo er det altså ikke det kølige der nødvendigvis behøver at definere Skandivisk design, men for mig nok nærmere den måde vi designer på – både når det kommer til tøj, men særligt når det kommer til møbler og interiør som vi jo har den smukkeste tradition for herhjemme i Danmark. Vi er gode til at tænke i funktionalitet, gode med farver og så bruger vi i norden markant mere tid hjemme end mange andre steder i verden, hvilket nok bl.a. er medvirkende til at nogle af verdens bedste møbelarkitekter og designere kommer fra Norden.

Warm Nordic er navnet på det sprit nye danske møbelfirma, der står bag to af mine nye yndlings boligitems herhjemme. Navnet kommer netop for a at bryde op med idéen om Cool Nordic og grundlæggeren Frantz Longhi har gjort meget ud af at møblerne generelt skal udtrykke varme og gerne må være i farver.


Herringbone konsolbord fra Warm Nordic HER

Warm Nordics sortiment er delt op i to dele – nemlig Classic Collection og en Contemporary Collection. Contemporary Collection består af designs fra nutidige designer. Der er så mange smukke ting her i blandt mit vildt smukke konsolbord, der er designet af Charlotte Høncke og er lavet i de smukkeste sildebensfliser – der af navnet Herringbone.

Bloom lampe fra Warm Nordic HER

Den anden del af Warm Nordic nemlig Classic Collection reproducerer de gamle klassikere (selvfølgelig med tilladelse) fra fx Hans Olsen og Knud Færch og de smukkeste lamper af Svend Aage Holm-Sørensen. Jeg er fuldkommen forelsket i Bloom som denne hedder HER.

Jeg er kæmpe fan af Warm Nordic allerede. Torsdag var jeg til deres åbningsreception og så det meste af deres sortiment – som I kan se og købe online HER, og det hele er endnu smukkere i virkeligheden.

 

 

(Visited 6,527 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply line 26.03.2018 at 22:22

    Hej Trine.
    Hvor er de fine billeder/posters fra du har hængende?

  • You Might Also Like