« 4 goodies: Brass table lamps
14 Gift Wrapping Ideas »
Copenhagen 02.12.2016INTERIOR

14 Grønne idéer til julepynt

greenchristmasfront

Så blev det endelig december, og hos os blev det traditionen tro fejret med årets første omgang risengrød til aftensmad, lidt mere julepyntning, lys i kalenderlyset og selvfølgelig julekalender – jeg ELSKER jul.

Selvom jeg igennem de sidste år har fået samlet rimeligt meget julepynt sammen – jeg prøver fx altid at købe noget julepynt på mine rejser til udlandet, så må jeg sige, at det kniber med at gøre hele vores hjem julet, da vi nu har endnu flere kvadratmeter, der skal pyntes (luksus problem)

Derfor skal jeg i eftermiddag ind i Torvehallerne og købe en masse grønt som jeg kan fylde vaserne med herhjemme. Jeg skal have grene med bær, afrikanske kogler, amaryllis, silkefyr og andre kogler. Nedenfor har jeg samlet 14 grønne idéer til julepynt – så måske det også var et projekt for jer i løbet af weekenden?

Uanset hvad ønsker jeg jer alle en skøn fredag <3
__________________________________

Finally December, I love Christmas time! I still need to do some extra Christmas decoration at home, and since our new place is quite big I don’t have enough Christmas decoration to make every part Christmas’ish :) Therefore I’m going to visit my favourite florist today. I’m going to get branches with berries, African cones, amaryllis, silk pine and other pine cones.

You can see some of my inspiration below. Have a lovely weekend <3

greenchristmas greenchristmas1 greenchristmas3 greenchristmas5 greenchristmas6
greenchristmas9
greenchristmas8greenchristmas7

(Visited 1,917 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Marie-Louise Høg 02.12.2016 at 13:53

    Så flot!!!

    http://hvi.sk/r/6qGZ

  • Reply Things I Like #62 - TRINE'S WARDROBE 05.12.2016 at 08:57

    […] « 14 Grønne idéer til julepynt 0 Comments […]

  • You Might Also Like