« 3 Goodies: Chunky Boots
Today I want to wear »
13.12.2016INTERIOR THINGS

14 Gift Wrapping Ideas

christmasgift

Nu er der kun 11 dage tilbage til juleaften og jeg skal have færdiggjort gaveindkøbene i den her uge, så jeg kan bruge weekenden på at pakke gaver ind. Hele gaveindpaknings-seancen er noget jeg værdsætter mere og mere jo ældre jeg bliver. En pænt indpakket gave er bare mere attraktiv, og det viser at giveren har brugt tid på gaven og gjort en indsats.

Derudover er det faktisk også virkelig hyggeligt at sidde og pakke gaver ind. Jeg sørger for altid at have en masse forskellige typer gavebånd – i år har jeg især masser af velourbånd, glimmerbånd og klassisk pakkebånd og så synes jeg det er så fint at binde noget pynt på gaverne i form af enten noget friskt grønt eller noget julepynt. Her har jeg samlet 14 fine idéer til gaveindpakning.
__________________________________________

There’s only 11 days left to Christmas eve and I’m going to dedicate either Saturday or Sunday to gift wrapping. I really appreciate pretty gift wrapping. This year I’m inspired by these 14 Gift Wrapping ideas.

christmasgift4 christmasgift5
giftwrap6
giftwrapping giftwrapping2
giftwrap5

Læs juleinterviews med Sisse Sejr-Nørgaard HER og Sidsel Alling HER

(Visited 1,651 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Patricia 13.12.2016 at 13:28

  Cool ideas!!!
  xoxo
  http://www.donkeycool.es

 • Reply 14 Gift wrapping Ideas - Fab4Mag 14.12.2016 at 16:02

  […] Full article on: trine’s Wardrobe […]

 • You Might Also Like