« Bum bags
10 Cowboy boots »
Der er brugt reklamelinks i indlægget 19.03.2018THINGS

12 maskuline blazere med bredde skuldre

Udover jeans, så kan jeg aldrig få nok blazere i min garderobe. Jeg er konstant på udkig efter en ny med det perfekte firkantede snit, grove materiale og mønster. For tiden ender jeg ofte inde i Nichos skab af den simple grund at jeg næsten ikke kan få mine blazere for store. Det er han efterhånden lidt træt af, så jeg må købe mig en ny snart. De her 12 er virkelig gode bud, og selvom de alle har store skuldre i modellen, så vil jeg gå en størrelse op, så de bliver endnu mere overdrevet i deres silhouette.

Om dagen vil jeg bruge dem med jeans og en t-shirt eller strik under og om aftenen vil jeg brude dem med bredde bukser og et bælte i taljen.

I can never have too many blazers in my wardrobe. It’s the same with jeans – I’m in a constant search of the perfect pair. I’ve always been into oversized blazers and right now I feel like they can’t get big enough and that’s probably why I’m always borrowing my boyfriend’s blazers.

Guess it’s time to invest in my own, and these 12 below are all on my wishlist. Even though they’re all oversized in their fit I would probably get them in a size bigger than normal for that extra masculine touch.

| 1. STELLA MCCARTNEY (here) | 2. ACNE STUDIOS (here) | 3. MANGO (here) |
| 4. H&M (here) | 5. MANGO (here) | 6. ZARA (here) | 7. ISABEL MARANT ÉTOILE (here) |
| 8. DRIES VAN NOTEN (here) | 9. ISABEL MARANT ÉTOILE (here) |
| 10. ACNE STUDIOS (here) | 11. MONSE (here) | 12. TIBI (here) |

 

 

(Visited 2,250 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Janni 19.03.2018 at 19:28

    Uhh en masse smukke blazere ?? Som bonusinfo har jeg lige set et billede af dig inde på the blonde salad med det samme outfit ??

  • Reply Alex 20.03.2018 at 09:12

    Smuk! Kan jeg spørge, hvem den har på jakken og plisseret nederdel? ?

  • You Might Also Like