« DIY: Frayed Hem Jeans / Frynsede Jeans
Thursday Tip: Save 50% on all bowls in 42 Raw Pilestræde »
Copenhagen 08.04.2016FOOD GUIDE

10 steder du skal drikke rosé det her forår.

roseguide1

Nu begynder foråret virkelig for alvor at nærme sig, og det betyder også startskudet til årets rosé-sæson. Der findes ikke noget meget hyggeligere end eftermiddags sol og et glas køligt rosé vin, og derfor har jeg sat mig for at lave en guide til de 10 steder, hvor det er allerbedst at nyde et glas eller to.

Jeg tyvstartede faktisk for et par uger siden på et af de ni nævnte steder i  København og så er der også sneget sig et enkelt sted med fra min hjemby Århus. Tag et kig i Galleriet nedenfor. Du bladrer ved at trykke på pilene. SKÅL og glædelig fredag.

(Visited 6,654 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Maria 09.04.2016 at 10:34

  Hvor er dine sko fra, på det billede du har sat ved Vinhanen?!!
  Og hold nu op jeg ville ønske jeg boede i kbh! Lækre steder :D

  • Reply Trine 13.04.2016 at 15:02

   Ja her er mange lækre steder, men husk der også er et med fra Århus
   Mine sko er nogle gamle støvler fra Topshop :)
   KH Trine

  You Might Also Like