« A perfect Summer day
Sommertid er festivaltid og det starter i dag. »
28.05.2018THINGS

10 sandaler, der vil redde dit outfit

Hvad end jeg har nederdel, shorts, kjole eller jeans på, så er sandaler min foretrukne slags fodtøj i løbet af sommeren. Jeg er mest til de flade og gerne lidt klodsede af slagsen – som fx de efterhånden klassiske fra Marni, og jeg tror grunden til jeg primært kan lide sandaler med gods i, er at de straks tilføjer et look noget afslappet og cool.

Et andet kriterie for årets sandalkøb er at de gerne må have en farve eller på en eller anden måde have en sjov detalje.. Det kan nemlig gøre selv det mest kedelig outfit sjovt og jeg har erfaret, at det altid er de farverige tasker og sko som jeg ender med at bruge mest – selvom man altid tror de sorte er de mest anvendelige.

Nedenfor kan I se 10 bud på hvad der kunne blive mit års sandalkøb og der er lidt til enhver pengepung.

| 1. BY MALENE BIRGER (here) | 2. MANGO (here) | 3.DRIES VAN NOTEN (here) |
| 4. MARNI (here) | 5. BECKSONDERGAARD (here) | 6. STELLA MCCARTNEY (here) |
| 7. ASOS (here) | 8. DRIES VAN NOTEN (here) | 9. INUIKII (here) | NO21 (here) |

(Visited 3,126 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like