« 3 ting jeg vil lave i April
3 Goodies: Detailed Denim Jackets »
Copenhagen 12.04.2017THINGS

10 perfect maxi dresses

Jeg lever i maxikjoler de her dage. På kolde dage med jeans indenunder og på de varme som i LA med bare ben. Jeg tror ret meget det fortsat vil være en af mine foretrukne uniformer frem mod min termin i slut juni, og det gode er, at jeg også elsker dem når jeg ikke er gravid, så jeg kan roligt investere i et par nye :)


I’m living in my maxi dresses these days. They really are the perfect item to wear during the last part of my pregnancy since they’re both really comfortable and pretty.

| 1. MANGO (here) | 2. THE ROW (here) | 3. ZARA (here) |
| 4. LOVESHACKFANCY (here) | 5. MISSONI (here) | 6. PAUL & JOE (here) |
| 7. VALENTINO (here) | 8. EQUIPMENT (here) | 9. GANNI (here) | 10. BALENCIAGA (here) |

(Visited 1,673 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like