« An unsatisfied smiley
Blue Tuesday »
Copenhagen 09.08.2016OUTFITS

1, 2, 3 fashion weeks, lets go.

trinekjaer-streetstyle

I morgen starter Copenhagen Fashion Week, og selvom jeg lige er kommet ind af døren fra Smukfest, så glæder jeg mig vildt meget. Jeg har et tæt program de næste par dage, men vil selvfølgelig opdatere her og på både instagram og snapchat @trineswardrobe

I år bliver den Københavnske modeuge kun én af mange modeuger jeg tildetager i. Efter den skal jeg formodentlig til Stockholm, og så kører jeg New York for første gang, hvilket jeg glæder mig vildt meget til, derefter London, Milano og måske det også bliver til et par dage i min yndlings by Paris.

_______

Copenhagen Fashion Week kicks of tomorrow, and I can’t wait. This season I’ll do the whole fashion week month which means I’ll also be attending NYFW, then London, Milan and maybe Paris too. I’m pretty excited, especially about going to New York since it’s my first time there during fashion week.

Remember to stay updated on my instagram and snapchat @trineswardrobe

trinekjaerstreetstyle1

(Visited 3,383 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

11 Comments

 • Reply Louise 09.08.2016 at 19:22

  Hej Trine,
  Håber du får en mega dejlig modeuge. Jeg er simpelthen nødt til at spørge dig: Farvekoordinerer jer bloggere jeres outfit til modeugerne? :)

  • Reply Trine 10.08.2016 at 08:30

   Hej Louise
   Elsker dit spørgsmål – for jeg har tit tænkt det samme.
   Jeg kører som regel mit eget program og mødes bare med folk rundt omkring, og derfor har jeg aldrig koordineret med nogen. Billedet af Funda og jeg i mørkt var blot et tilfælde i Paris.
   Jeg vil dog ikke kunne udelukke at andre gør det :)
   Hav en dejlig dag
   KH Trine

 • Reply Blue Tuesday - TRINE'S WARDROBE 10.08.2016 at 12:19

  […] « 1, 2, 3 fashion weeks, lets go. 0 Comments […]

 • Reply Kathrine 10.08.2016 at 18:29

  Nu bliver jeg nødt til at spørge.. Jeg har ledt og ledt, men kan desværre ikke selv finde svaret: hvor er din taske fra på billedet øverst til venstre? (hvor du bærer det grå sæt). Den er SÅ FLOT og lækker!

  • Reply Trine 12.08.2016 at 11:26

   Hej Kathrine

   Den er faktisk fra H&M, men den er ret gammel :)

   KH Trine

 • Reply Amalie 10.08.2016 at 21:36

  Du er seriøst en stjerne. Hold kæft hvor ser du godt ud. Jeg håber, du får en pisse fed modeuge!

  • Reply Trine 12.08.2016 at 11:26

   Hvor er du sød!
   Tak Amalie, hav en dejlig weekend

 • Reply Astrid 10.08.2016 at 23:34

  Yes mand, har tænkt så mange gange på din flotte jakke med leoærmer, men jeg har simpelthen ikke kunne finde indlægget, hvor jeg sidst så den! Så her er min chance wuhu- hvor er den fra? Og er den tilgængelig for almindelige, dødelige non-bloggere? :))
  Jeg elsker din blog- knus

  • Reply Trine 12.08.2016 at 11:27

   Hej Astrid
   Den er fra Baum und Pferdgarten, men var vist et show piece.. Så vidt jeg ved har de besluttet at sætte den i produktion alligevel, så den bør være ude til vinter :)
   KH Trine

 • Reply Sille 14.08.2016 at 22:30

  Hej Trine, bliver lige nød til at høre hvor den grå bluse på første billede er fra ? :)

  • Reply Trine 15.08.2016 at 09:46

   Hej Sille,
   Det er et gammelt sæt fra Cheap Monday :)
   KH Trine

  You Might Also Like